• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

2 ay sıkı çalışma sonucu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
slm arkadaşlar adım denizcan 17 yaşındayım.2 ay oldu başlayalı.aslında daha resmim vardı salonda çekilen fakat onları bulamadım.evde hemen çekip koyayım dedim.yorumlarınız için teşekkür ederim.

ölçülerim:

boy: 1.85
kilo:75
omuz:126
göğüs : 125
kol : 41
bacak : 57

6117kollar2.jpg

omuz 126 göğüs 125 bi terslik var bu işte
kol 41 dion tamam hadi ona inanalım
ama senin omuz 126 değil
göğüste 125 değil git ölçülerini bidaha al dostum

Evde iple bu kadar ölçülüyo.işte resimde neysem oyum.ama o değerlere yakındır.çünkü hata yapsamda çok olmaz.He bide sallama asla olmaz

40 cm kola örnek senin kolun bu kadar kalında gözükmüyor ama neyse

Eklentiler

• kol (8).jpg
    kol (8).jpg
    11 KB · Görüntüleme: 419
dikkat edersen resminde iki göğsünün genişliği yüzünle aynı genişlikte nerdeyse ya yüzün çok büyük yada göğsün fazlasıyla küçük ve belinde göğsünle aynı kalınlıkta yani göğsün 125 se belinde 125 tir baya kalın belin var demek oluyor bu da

slm arkadaşlar adım denizcan 17 yaşındayım.2 ay oldu başlayalı.aslında daha resmim vardı salonda çekilen fakat onları bulamadım.evde hemen çekip koyayım dedim.yorumlarınız için teşekkür ederim.

ölçülerim:

boy: 1.85
kilo:75
omuz:126
göğüs : 125
kol : 41
bacak : 57

Denizcan,bak yaşın genç ve bu yaşta bu spora merak salman güzel bi olay.Ama böyle ölçüler yazmakla sadece millete eğlence çıkardığının farkında mısın?

aslında artık gitmicem vücud geliştirmeye.Biraz şekillensin sonra bırakırım dedim.Belki ilerde gene devam ederim canım isterse.Yalnız 17 yaşımda olmamdan dolayımı kaynaklandı bilmiyorum.Göğsüm arasıra çok ağrıyo.önüme bile eğilemiyorum.Bırakmamında büyük bi sebebide bu.

Höhh 41 boyunamı ölçtün kolunu naptın , bu kadar insan boşa çalışmış bunca sene pııhh yazık falla * Yarılır *

lutfen resim ekleme kurallarini okuyun,basligi kitliyorum,kurallari uygun yeni resimlerini actigin diger basliga eklersin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı