2.ay oldu kol ölcüleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar ben 16 yaşındayım body e başlayalı 2ay oldu 1.ay kol:31di 2.ay:34 e çıktı sizce gelişim nasıl onu öğrenmek istedim 68 kiloyum teşekkürler

gelişme derken Cm artması tam gelişme değildir yağda almış ola bilirsin kas almış isen süper beslenmeni ve resimlerini eklersen daha iyi yorum yapa biliriz. başarılar

üye fotolarına açtığın başlıkta foto olması gerekirdi mantık olarak.

foto koymalısın görmeliyiz başlığı yanlış yere açtın

yorumlar için teşekkürler simdilik foto koyymicam ama 3-4 ay sonra koycam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:18 ----------

gelişme derken Cm artması tam gelişme değildir yağda almış ola bilirsin kas almış isen süper beslenmeni ve resimlerini eklersen daha iyi yorum yapa biliriz. başarılar

yağ alma ihtimalim düşük ama azda olsa almışımdır belki 2günde 1 kardiyo yapıyorum ve beslenmeme de dikkat ediyorum ilk başladığımda 67kg dim suan68.5 im teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:20 ----------

şuan 2. ay bitti bugun ölçü alacaklar akşam tekrar yazarım ölçülerimi hepsini yazmaya çalışacağım

1AY: 2.AY 3.AY
GÖĞÜS:94 96 100
BEL:88 86 87
KOL:31 34 33.5
BACAK:53 56 56
BASEN:95 91 95
KG:67 KG:68.6 KG:68
mrblar ben 16 yaşındayım 2.ay normal ama 3. ayda kol küçülmüş göğüs fena deil ve bel artmış anlayamadım hiçbişekilde antremanları aksatmadım düzenli kardiyo yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum bu ölcüler neden böle oluyo onu sormak için açtım teşekkürler..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı