World class form. Sanki canditoyu izliyomuş gibi oldum. Mobilite için neler yapıyosun hocam
daha yuksek çekeri var 170 kilo atg kolay çıkmış gibi geldi bana kardeş.tebrikler squat formuna hayran olmamak mumkun değil.
Aman hocam oruçluysanız zorlamayın. Vütün bağ ve tendonlar gün boyu susuzluktan dehidre olmuş durumda ve sakatlığa çok açık. Böyle hafif hafif 1 ay takılınAbi sakatlıktan daha yeni çıktım eski formuma geri dönüyorum inşallah bir de oruç tutuyorum idmana gittiğimde ufak bir kase çorba içtim ama bunlara rağmen dediğin gibi 170 üstü gelirdi ben de rahat hissettim kendimi aç da olduğumdan fazla zorlamak istemedim kendimi abi
oruçluyken maşallah. ama aslangur dediği gibi aman diyim sakatlanmaya çok elverişli kaslar sen zorlama kardeş sen bize lazımsınAbi sakatlıktan daha yeni çıktım eski formuma geri dönüyorum inşallah bir de oruç tutuyorum idmana gittiğimde ufak bir kase çorba içtim ama bunlara rağmen dediğin gibi 170 üstü gelirdi ben de rahat hissettim kendimi aç da olduğumdan fazla zorlamak istemedim kendimi abi
oruçluyken maşallah. ama aslangur dediği gibi aman diyim sakatlanmaya çok elverişli kaslar sen zorlama kardeş sen bize lazımsın![]()
140 isinmaydi Berkay hocamdaha 140 tı ne ara 170 oldu süper ilerleme![]()