Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
17 yaşındayım şimdiye kadar hiç bir dövüş sanatında alt yapım yok oturduğum mahallede sıkıntı bir yer kendimi korumak için ne önerirsiniz muay thai düşünüyorum bu yaştan sonra öğrenebilirmiyim ne önerirsiniz abiler ?
Ögrenirsin daha ergenligin ortasındasın ben şahsen boks antrenmanlarına başladım vg den kat kat eglenceli onuda tavsiye ederim sokakdada etkili bir dövüş sporu
Muay thai her zaman yapila bilir yaş 25 gecmedigi surece sikinti yok bence. Ama kendimi korumak icin diyosan boks oneririm 9 temel teknigi var hizli ogrenirsin hizli gelisirsin. Muay thai biraz daha karisik teknikler basitlerde var zorlarda uzun surede iyi bir kapasiteye ulasirsin. Ama ne olursa olsun kavgadan kotu yanlı islerden kacinmani oneririm. Kendi yoluna bak kardesim diyip yonlendirmeni oneririm.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi