Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüzleri niye kapattınız? Birde ilk 2 tanesi bence hiçte 16 yaşında değiller. En kısa zamanda bu sporcuların isimlerini de eklerseniz ve yüzleri kapalı olmadan konunz kilitlenmeden durabilir.
madem ekledın fotoları ozman yaslarını( tam yas ole 94 lu faln demkle olmaz ) boylarını kılolarınıda ekle
bızde ona gore yorum yapalım kı neresıne yorum yapcaz bnde bılmıorum sonucta vucut gelıstırmecı degıller ama en azından basarılarını ekle kı ona yorum yapalım
doğru diyorsun ama önümüzdki aylarda ise hepsinin doğum günü gerçi ben hiç sanmıyorum 94 lü ise ağustos 24 doğumluysa 17 yaşındadır yaw ben baktım 1-2 tanesi 16 yaşındadır belki diğerleri benden bile büyük duruyolar
arkdaşlar yalan borcum yok......bana ait fotolarda değil.....94 doğumlu herkes daha 17 yaşında olmaz......19 eylülde girer 17 yaşına bu fotolar bu sezonki güreşlerde çekilmiş.....haziran-temmuz civarı ...17 yaşına girmesine 4 ay kala çekilmiş yani....
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:14 ----------
İşte yapman gereken zaten bu sporcuların bilgileri ile resimleri beraber eklemendi. Kim olduklarını bilmiyoruz. Akşama kadar bu konuyu düzgün şekilde hazırlarsan kilitlenmeden durabilir aksi takdirde kilitlenecektir.
atıp tutmuyorum...tabiki verdiğim sporcular çok başarılı ve gurur duyulacak sporcular....
ben sana kaynak olarak adamların aldığı steroidlerin kaynağını nasıl göstereym.....bütün güreş camiası bilir bu sporcların ilaçlardan-dopinglerden öldüğünü..ve şuanki yaşayan başarılı baş güreşcilerinde hepsinin hastalıklarının olduğunu sürekli sakatlanma ve güreşlere çıkamadıklarından anlayabilrsin...birkaç örnek...D
-ali gürbüzün omuriliğinde oluşan aşırı büyük iltihaplanmayı aldırmasından sonra ameliyat izi gözükmesin diye saçını uzatması....
-osman aynurun kalbinin teklemesi-düzgün atmaması
-vedat erginin 22 yerinde platin olması
protein tozu doğal değil demedim....ama bir köy yumurtası kadar doğal olabilirmi?
ben steroid kullanmalarına karşıyım,kullanmasınlar demedim ki arkadaş sormuş.....onu cevapladım