16 yaş pehlivan gençler.......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bedd_v07

Üye
16 yaş genç pehlivan vücutcular.....paylaşmak istedim .:)

Eklentiler

• aakça.jpg
    aakça.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 554
  • aaakça.jpg
    aaakça.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 520
  • 16 mimi.jpg
    16 mimi.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 514
  • 16 recp.jpg
    16 recp.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 554
  • 16hasn.jpg
    16hasn.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 494
  • 16rcp.jpg
    16rcp.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 531
  • 17brhn.jpg
    17brhn.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 569
  • 17hasn.jpg
    17hasn.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 554
Yüzleri niye kapattınız? Birde ilk 2 tanesi bence hiçte 16 yaşında değiller. En kısa zamanda bu sporcuların isimlerini de eklerseniz ve yüzleri kapalı olmadan konunz kilitlenmeden durabilir.

ilk 2 foto aynı kişi 19 eylül 1994 doğumlu.......yüzlerini ve isimlerini kendileri açısından sorun çıkmasın diye kapttım...

yuzlerını kpatmak gercektende cok sacma olmus

madem ekledın fotoları ozman yaslarını( tam yas ole 94 lu faln demkle olmaz ) boylarını kılolarınıda ekle

bızde ona gore yorum yapalım kı neresıne yorum yapcaz bnde bılmıorum sonucta vucut gelıstırmecı degıller ama en azından basarılarını ekle kı ona yorum yapalım

1994'se nasıl 16 oluyo ? 17 olmuyomu

doğru diyorsun ama önümüzdki aylarda ise hepsinin doğum günü gerçi ben hiç sanmıyorum 94 lü ise ağustos 24 doğumluysa 17 yaşındadır yaw ben baktım 1-2 tanesi 16 yaşındadır belki diğerleri benden bile büyük duruyolar

arkdaşlar yalan borcum yok......bana ait fotolarda değil.....94 doğumlu herkes daha 17 yaşında olmaz......19 eylülde girer 17 yaşına bu fotolar bu sezonki güreşlerde çekilmiş.....haziran-temmuz civarı ...17 yaşına girmesine 4 ay kala çekilmiş yani....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:14 ----------

inanmayan arkadaşlara 1. fotodakinin facebook profilini atabilirim özelden...

İşte yapman gereken zaten bu sporcuların bilgileri ile resimleri beraber eklemendi. Kim olduklarını bilmiyoruz. Akşama kadar bu konuyu düzgün şekilde hazırlarsan kilitlenmeden durabilir aksi takdirde kilitlenecektir.

ben güreşçilerin beslenmelerini nasıl yaptıklarını merak ediyorum,mesela ne kadar protein alırlar vs. vs.
bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

güreşciler eskisi gibi doğal beslenmiyor artık......en kötü ihtimalle protein tozu+amino kullanıyorlar........

en güçlü baş pehlivanlar ek testesteron bile alıyorlar+doping ve 50 sine gelmeden tümörden ölüyorlar

örnk=cengiz elbeye-recep gürbüz

Düpedüz 20-22 yaşında gösteriyorlar. ayrıca arkadaslara katılıyorum gürescilerin bilgileri veya adlarıda beraberinde eklenmeliydi.

güreşciler eskisi gibi doğal beslenmiyor artık......en kötü ihtimalle protein tozu+amino kullanıyorlar........

en güçlü baş pehlivanlar ek testesteron bile alıyorlar+doping ve 50 sine gelmeden tümörden ölüyorlar

örnk=cengiz elbeye-recep gürbüz

erken olmelerının sebebının steroıd kullnamk olduguna dahır kaynak verırmısın

kaynak yoksa atıp tutmanın anlamı yok

artık profesyonel her sporcu steroıd kullnır amacı geregı ama bu onların basarısını golgede brakmamalıdır

kullanırsa kullansın verdıgın ıkı ornekte cok basarılı sporcualrımız gurur duyulcak ornek alıncak ınsanlar

ve proteın tozu gıbı supplementler zaten dogaldır ne alaka

atıp tutmuyorum...tabiki verdiğim sporcular çok başarılı ve gurur duyulacak sporcular....

ben sana kaynak olarak adamların aldığı steroidlerin kaynağını nasıl göstereym.....bütün güreş camiası bilir bu sporcların ilaçlardan-dopinglerden öldüğünü..ve şuanki yaşayan başarılı baş güreşcilerinde hepsinin hastalıklarının olduğunu sürekli sakatlanma ve güreşlere çıkamadıklarından anlayabilrsin...birkaç örnek...D

-ali gürbüzün omuriliğinde oluşan aşırı büyük iltihaplanmayı aldırmasından sonra ameliyat izi gözükmesin diye saçını uzatması....

-osman aynurun kalbinin teklemesi-düzgün atmaması

-vedat erginin 22 yerinde platin olması

protein tozu doğal değil demedim....ama bir köy yumurtası kadar doğal olabilirmi?

ben steroid kullanmalarına karşıyım,kullanmasınlar demedim ki arkadaş sormuş.....onu cevapladım

saygılar...

Değerli üyemiz;
Başlığınızdakileri hataları düzeltin uyarısından sonra bir değişiklik yapılmadığı için başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı