• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

16 Yaş 2.5 Aylık Değişim

tefo yeni resim hakkındaki görüşlerin ne ? halaa aynımi ayrıca elvin supplement kullanmadım

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

birde son koyduğum resimler 8 günlük antrenmansızlık üzerine çekildi !

Daha da iyi olacağına şüphe yok :) Başarılar.

Ve birde ilk postta ki saç modelin çok iyi :D Öyle bir saçım olmasını isterdim. (maalesef benim ki kıvırcık...)

tefo yeni resim hakkındaki görüşlerin ne ? halaa aynımi ayrıca elvin supplement kullanmadım

---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:45 ----------

birde son koyduğum resimler 8 günlük antrenmansızlık üzerine çekildi !

Benim eklediğim fotoda kol ölçüsü 35cm senin eklediğinde 36.5 diyorsun fotoları karşılaştır felix

tefo karşılaştırıorum snn fotona bakıınca defiine bir kol kendi fotomda hacimli ve daha bulk bi kol görüorum

epey bir eksik var vücutta. öncelikle göğüsler hacimsiz maalesef. omuzlarda bayağı eksik var. ön kollar zayıf duruyor. vücuttaki tek kalburüstü kas tricepsler gibi. bicepslerde de dolgun bir görüntü yok.

bunlar 2. aya kadar olabilecek sorunlar. yaklaşık bir 8-9 ay sonra en azından hacim sıkıntısını kısmen de olsa aşmış olursun diye düşünüyorum.

evet önkollarım 28 cm çok küçük gelio banada ...önkol ve göğüs için nası bir program uygulamalıyım birde ben omuz başlarımı çok byütmek ve irileştirmek istiorum . Az ağırlık çok tekrar şeklindemi çalşmam lazım omuz için ?

nesi sağlıklı deil kardeş kas kaybı yaşamadım 4 kg kas da kaybetmedim günde 200 gr proteim tüketiodum dedim iyi oku neyin dalgasını geçiosun sen ? :D

vücut geliştiren adamın ağırlığı artar sen 14 kilo verdim diyorsun bunun dalgasını geçiyorum
ben VG'ye 68 kg de başladım 7 ay geçti 73 kilo oldum yağ kütlem de azalmasına rağmen

Kardeşim vücut geliştiren bir adamım evet ama bende zaten bi kalıp vardı kiloyu vererek onu ortaya çıkardım bunda şaşılacak bir şey yok

Etraf 1-2 ayda 6-7 cm kol ölçüsü alanlarla kaynıyo bu aralar.
1-Kol ölçün kesinlikle yanlış.Birdaha ölçmeni tavsiye ederim
2-Yağ oranının %9.8 den fazla olduğunu düşünüyorum.
3-Azmine hayran kaldım.Umarım bu spordan vazgeçmezsin.Doğru yoldasın.Zamanla daha iyi olacaktır.İyi çalışmalar.

Dostum 2.5 ayda bu kadar kilo vermen gerçekten güzel birşey. Ayrıca saçlarını beğendim. Böyle yapmak için berbere ne diyorsun ? :D

Back
Yukarı