Haftada kaç gün kaç saat antrenman yapıyorsunuzHer muaythai ve bjj yapan mma yapmis olucaksa biz 7 8 tane savunma disiplinini boşuna yapiyoruz muay thai bjj yapip mma yaptik diyelim sence mantiklimi nunun japan jijitsu americano güreşi aikidosu rus amerikan filipin boksu nerede kalisi nerede judosu nerede taebo su nerede ?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6 ayda turnuvalara cikilabilrmi[DOUBLEPOST=1420463731][/DOUBLEPOST]yeteri kadar sert emin olabilirsin
Ya şu laf sokma çabani anlamıyorum niye bunun pesindesin?Baskasinin yumrugunu yemeyen kendinkini balyoz sanarmis bu durumda oyle sert değilmiş.. Ben 4 senedir mma calisiyorum haftada 6 gun olmak üzere 12 antreman yapıyorum. Saatler belli olmuyor bazen 20 dakka olduguda oluyor 6 saatte genelde 2 3 saat turnuva antremanlari 1.5 2 saat
Belkide sen oyle anlamak istiyosun. Sordugun sorulara cevap aliyosun. Ama sorunun bedelinden dusuk cevap alsan tatmin olmazsin, fazlasini alsan anlamazsin, tam cevabada biseye cabaladigimi saniyosun.6 ayda turnuvalara cikilabilrmi[DOUBLEPOST=1420463731][/DOUBLEPOST]
Ya şu laf sokma çabani anlamıyorum niye bunun pesindesin?
Neyse genede saol da bişiy daha sorcam şu à senin okulun falan yok mu günde iki antrenmana nasıl zamanın oluyorBelkide sen oyle anlamak istiyosun. Sordugun sorulara cevap aliyosun. Ama sorunun bedelinden dusuk cevap alsan tatmin olmazsin, fazlasini alsan anlamazsin, tam cevabada biseye cabaladigimi saniyosun.
Sabah 6 8.45 antreman 9 aksam 4 okul 4 7 dershane 7 11 antreman aadece cumartesi ogle 1 den sonra bosum oda ailemin yanına gidiyorum ve dinleniyorum. Yani kendime ayircak 1 dakikam bile yok.
Sahaları da mı spor salonuna gidiyorsun aylık ne kadar ödüyorsun[DOUBLEPOST=1420474741][/DOUBLEPOST]Salon ücreti olarakSabah 6 8.45 antreman 9 aksam 4 okul 4 7 dershane 7 11 antreman
İnternette bu kadar yazmıyordu ama Türkiye'de ki seviyeye göre 6 ayda turnuvalara cikilabilrmisertlikmı istiyorsun değişik vuruşlarmı istiyorsun ? ki kickboksta bütün teknikleri öğrenip uygulaman bile 2-3 seneni alıcaktır.
Cok sert olmadan puan topluyorsun, cok sert vurursan uyari alirsin sert vurmaya devam edersen diskalifiye ye kadar yolu var. Ben layt maclarimda hep sert baslarimki rakibi psikolojik olarak baskı altina almak icinLayt kontağı anlatirmisin biraz