+16 ve +18 RESIMLER

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu +16

bu +18

buda sazan

Eklentiler

• 2iuwbck.jpg
    2iuwbck.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 493
  • zjw26o.jpg
    zjw26o.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 513
  • 1ghdn7.jpg
    1ghdn7.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 539
konudışı nın da dışında bi konu olmuş :D haha

Böyle bi konu açmandaki ne mantığı nede olduğunu varsaydığın "komikliği!" anlamış değilim.Sanırım sözlükte "gereksiz" kelimesinin anlam olarak karşısına bu yaptığında eklenebilir.

arkadaslar yapmayin biz toplum olarak nerde + 18 li bi yazi gorsek direk ilgimizi ceker ve ilk oraya gireriz.turk erkeginin yapisinda var bu.bu forumda da gercekten +18 resim olamayacagi icin boyle bi resim koyup pesinede numarayi yediniz der gibi sazan resmi koydum hepsi bu...
metallicat anlamazsan anlamadim der sorarsin yada cikarsin.ama KONUDISI bolumunde yapilan bir espiriyi anlamadin diye gereksiz diyemezsin.yaanlamadim diye sor yada begenmediysen cik,ama sadece mesaj yazmak icin mesaj yazma

Bu durumun toplumla veya erkeklikle ilgisi yoktur.

+16 ve +18 durumlar şiddet içeren veya anlaşılması güç psikolojik içerikli olgular olabilir.
Merak ve imge yoluyla kavramsal seçicilik bizim değil "insanlığın" bir içgüdüsüdür.

Hepimizi ayıptır söylemesi abaza yerine koymayı düşündüğün ve bunu uygulayarak aşağıladığın için seni yerliyorum..

Garip bir başlık olmuş. Aslında sadece başlık olmuş. Sanırım +16 ve +18 ibaresinin olduğu başlıkların daha sık tıklanacağına, daha fazla ilgi göreceğine dair bir düşünce var kafanda. Bu şekilde düşünenleri gafil avlamak için hazırlanmış bir başlık sanırım. Sazan da bayağı büyükmüş bu arada...

Keşke anlamasaydım "komik" esprinide bari ünlem yerine soru işareti olurdu. kusura bakma seviyesiz yada gereksiz bişi görünce belirtmeden geçemiyorum insanlar okumakla zaman kaybetmesin istedim

ben zaten başlığa karı kız resmi görmek için girmedim, kimsenin de girdiğini sanmıyorum. isteyen erotiksiteye girer ztn

ben zaten başlığa karı kız resmi görmek için girmedim, kimsenin de girdiğini sanmıyorum. isteyen erotiksiteye girer ztn

ben onu demek ıstemedım zaten bende o yuzden gırmedım

bırılerını kırdıysam ozur dılerım

Son düzenleme:
arkadaslar anlayana ve sagi duyanlara tesekkur ediyorum.anlamayip zaman kaybi falan diyen arkadaslarada ayrica tesekkur ediyorum..dedimya bazilari sadece mesaj yazmak icin mesaj yaziyor...neyse saygilar

Şu konuyu açıp mesaj yazmak için yazı yazanları itham etmek nasıl bir paradoksal durumdur teşhis edemiyorum aynı zamanda psikologları ya da sosyologları göreve çağırıyorum.

arkadaslar anlayana ve sagi duyanlara tesekkur ediyorum.anlamayip zaman kaybi falan diyen arkadaslarada ayrica tesekkur ediyorum..dedimya bazilari sadece mesaj yazmak icin mesaj yaziyor...neyse saygilar

Bazıları mesaj yazmış olmak için yazıyor demeden önce istersen bir üst seviyede konu açmış olmak için açanları tartışalım.Tanımadığın yüzünü bile görmediğin binlerce insana kalkıpda dolaylı olarak "sazan" demeden önce kendi hareketlerini gözden geçir.Sonra benim üyelik yılıma ve mesaj sayıma bakarsan mesaj yazmış olmak için yazan biri olsaydım senin toplam mesajını epey bi katlayacağımı idrak edersin.Neyse bu son mesajım kimseye ahlak dersi vericek değilim tane tane anlatıyorum yine bir yerlere işlemiyosa olay tıbbi bir sorundur yapıcak bir şey yok.

konu disi bolumune acacagim konuyu once sana sorup sonra acacak degilim.bende uzatmak istemiyorum..benimde sana son mesajim ama insanlarin yuzune karsi soylemeyecegin seyleri klavye arkasindan soyleme.olay tibbidir falan diye laf atma..ben efendi olana karsi her zaman efendiyim ama saygi cerceveni yitirme......yoneticelerden ve arkadaslardan ozur diliyorum.konunun uzamamasi icin kilitlenmesini rica ediyorum...saygilar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı