nedkelly12
Üye
İyi günler herkese.Ben 2010 son aylarında 150 kilo idim.Spora başladığımda ise 142 kiloya düşmüştüm(2 ay geceleri koşu yaptım).2011 sonuna geldiğinde 110 kiloya düştüm ama şöyle bir sorun oluştu; derim sarkmaya başlamıştı.Hızlı kilo vermemem gerektiği söylendi ve cardioya abanmayıp birazda vücut geliştirme yapmamı söyledi hocalar.Dinledim ama ilk 2 ay 8 kiloyu geri aldım.Yavaş yavaş kilo vermeye devam ettim sporu hiç bırakmadan ayda 2 3 kilo vere vere 90a kadar düştüm bir süre önce.
Eski bir konum var orda bi kaç resmimi koymuştum şuan ise en şişman halimdeki resmim ile şuanki halimi yanyana getirip göstereceğim ve bir takım tavsiyeler isteyeceğim.
Kilo verme ile işim bitti sayılır ama şuan arta kalan deriye yapışmış yağlar var çok inatçılar erimiyorlar kolay kolay.Yağ yakıcımı protein tozumu almam gerektiği konusunda tavsiye lazım.Şuan universal beef amino kullanıyorum sadece.
Eski bir konum var orda bi kaç resmimi koymuştum şuan ise en şişman halimdeki resmim ile şuanki halimi yanyana getirip göstereceğim ve bir takım tavsiyeler isteyeceğim.

Kilo verme ile işim bitti sayılır ama şuan arta kalan deriye yapışmış yağlar var çok inatçılar erimiyorlar kolay kolay.Yağ yakıcımı protein tozumu almam gerektiği konusunda tavsiye lazım.Şuan universal beef amino kullanıyorum sadece.