berkay7743
Özel Üye
Son düzenleme:
supplementleri katmıyorum ilaçsız steroid peptit hormon doping kapsamı içinde bir şey yok demek istediğim bu bu kapsam dışında herşey supplement kapsamına girer ve benim gözümde doğaldır[DOUBLEPOST=1468218990][/DOUBLEPOST]Üstad, doğallıktan kastın, steorid takviyesi olmadan sanırım.
Yoksa, bazı supplementleri de katıyor musun buna
üstad demene gerek yok burda hepimiz insanız ve Allah karşısında eşitiz tabi bu ülkedede eşitiz laiklik varÜstad, doğallıktan kastın, steorid takviyesi olmadan sanırım.
Yoksa, bazı supplementleri de katıyor musun buna
Bu ulkede laiklik mi var?supplementleri katmıyorum ilaçsız steroid peptit hormon doping kapsamı içinde bir şey yok demek istediğim bu bu kapsam dışında herşey supplement kapsamına girer ve benim gözümde doğaldır[DOUBLEPOST=1468218990][/DOUBLEPOST]
üstad demene gerek yok burda hepimiz insanız ve Allah karşısında eşitiz tabi bu ülkedede eşitiz laiklik var![]()
burası yeri değil benceBu ulkede laiklik mi var?![]()
ramazanda dikkat edemedim 163 tu 1 haftadir 162 olduKilon kaç üstad. Şu anki yani
Sahteyse nasil eski gucune dustun? Ilaclar sahteyse guc artmaz ki. Sperm konusunda sikintim yok derken? Olcum mu yaptirdin?deca ve testo sahte olduğuna gerçekten emin oldum pct yapmadığım halde sperm konusunda en ufak sıkıntım yok buda sahte olduklarını kanıtlıyor halo ise 500 tl lik ilaç bana 150 tl ye geldi oda sahte yani bırakalı 3 hafta oldu eski gücüme düştüm kreatin ile tekrar 7.tekrar çıktı bu videoda 8.de çıktı ama her zaman çıkmıyor genelde 8.yarıda kalıyor bazen tam çıkıyor internetteki hiçbir satıcıya güvenmeyin
deca ve testo tamamen sahte halostestin kısaca yan sanayi denilecek bir versiyonu saf gücü veren halo idi kesince düştü haliyle iğneleri kullanıpta pct yapmadığın zaman hiç çalışmaz organın çalıştığına göre sıkıntı yokSahteyse nasil eski gucune dustun? Ilaclar sahteyse guc artmaz ki. Sperm konusunda sikintim yok derken? Olcum mu yaptirdin?