15. Gün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Deliammo

Üye
image1.jpg

image2.jpg

Arkadaşlar öncelikle 2 sene önce 10 ay vücut geliştirme yaptım . Şuan 15. günümdeyim.
Hem yorumlarınızı almak istedim hemde body i bırakınca yağlanırsın diyen arkadaşlara gönderi niteliğinde olsun istedim :)

İyi Görünüyorsun Trapezler Eksik Duruyor Onuda Halletmek O Kadar Zor Değil. Kolay Gelsin

Teşekkür ederim evet onuda fotoğrafta farkettim programıma trapez hareketini ekledim.

öncelikle mesajına saygım var arkadaşım ancak 2 sene önce 10 ay vücut yapıp 2 sene boyunca yatıp 15 günde bu olamaz ha bilmedigimiz başka birşey varsa hani 2 senedir futbol basket oynadım hep aktif kaldım falan eyv ama ben inanmıyorum,başka bir husus beni inandırmak zorunda da degilsin saygılar .... :)

vücudun durumuda gayet iyi.başarılar

Yaptığım tek şey yatmak uyumak oldu . Genetik bir şey bu babamda böyle fotoğraflarda . İstersen forumumuzda genetik yapılarla ilgili bir başlık var onu okuyabilirsin daha da aydınlanmış olursun :)

Arada başka sporlar yaptıysa vücudunda hemen kendini geri toplaması ile böyle bir vücut olabilir...
Gittiğim salonda pehlivan bir abimiz var yıllarca Vg yapmamış sadece güreşine devam etmiş, yağlı mağlı ama adam kaç sene hacim çalışması yapmadığı halde karpuz gibi omuz başları var...

Vücut için tebrikler, 10 aylık geçmiş varsa zaten nerede ne yapacağını biliyorsun, şimdi artık hacimlenme zamanı ;)

Ben bırakınca yağlanırmıyım diyenlere şöyle bir cevap veriyorum;
Aga sanki arnold gibi 50+ kolmu yapacaksında hipertrofi gerilediğinde sarkmadan korkuyorsun :D
Görende her bölgede 10-15cm artım göreceksin zanneder bu kadar endişe etmene göre :D

Arada başka sporlar yaptıysa vücudunda hemen kendini geri toplaması ile böyle bir vücut olabilir...
Gittiğim salonda pehlivan bir abimiz var yıllarca Vg yapmamış sadece güreşine devam etmiş, yağlı mağlı ama adam kaç sene hacim çalışması yapmadığı halde karpuz gibi omuz başları var...

Vücut için tebrikler, 10 aylık geçmiş varsa zaten nerede ne yapacağını biliyorsun, şimdi artık hacimlenme zamanı ;)

Ben bırakınca yağlanırmıyım diyenlere şöyle bir cevap veriyorum;
Aga sanki arnold gibi 50+ kolmu yapacaksında hipertrofi gerilediğinde sarkmadan korkuyorsun :D
Görende her bölgede 10-15cm artım göreceksin zanneder bu kadar endişe etmene göre :D

Yok vücudum zaten hep aynı durumdaydı sadece daha belirgin oldu.
Aynen öyle teşekkür ederim :)
:D bizim buralarda vücut geliştirmeden pek anlayan yok o yüzden bu tür laflar çok oluyor yok kas yağ olur yağ kas olur işte sarkar bilmem ne yani düşün kol 34 35 cm adam bana geliyor bırakınca sarkıyomu onlar diyor :D Ondan eklemek istedim :D

Gayette iyi kilo alıyorum o isteyip istememekle değil azimle oluyor ;)

kilo derken yağ olarak yani ecto tipli kişiler vucudlarında yağ tutmuyo. kas olarakta öteki kişilerden daha zor kas yaparlar. azimle yapılır ama mezo tipli vucutcunun 6 ayda yaptığını sen 1 senede yaparsın. aslında fazla bi kasta yok zayıflıktan parçalı duruyo ecto olmanında artı yönü bu.

kilo derken yağ olarak yani ecto tipli kişiler vucudlarında yağ tutmuyo. kas olarakta öteki kişilerden daha zor kas yaparlar. azimle yapılır ama mezo tipli vucutcunun 6 ayda yaptığını sen 1 senede yaparsın. aslında fazla bi kasta yok zayıflıktan parçalı duruyo ecto olmanında artı yönü bu.
adamın vücudu zayıfklıktan filan parçalı durmuyor ekto tip zor kas yapar evet ama yaptımıda en iyisi olur vücudunda az yağ olduğu için parçalı duruyor

68 kiloyum el insaf ne zayıflığı ya :) Kas yapma sürecim gayet hızlı arkadaşlar .

Ölçüler ;
Boy 1.80
Kilo 68
Kol 35
Göğüs 101.5
Bacak 99.5
Boyun 39.5
Omuz 115
Bilek 29
Bel 80
Ayak 32

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı