Arada başka sporlar yaptıysa vücudunda hemen kendini geri toplaması ile böyle bir vücut olabilir...
Gittiğim salonda pehlivan bir abimiz var yıllarca Vg yapmamış sadece güreşine devam etmiş, yağlı mağlı ama adam kaç sene hacim çalışması yapmadığı halde karpuz gibi omuz başları var...
Vücut için tebrikler, 10 aylık geçmiş varsa zaten nerede ne yapacağını biliyorsun, şimdi artık hacimlenme zamanı
Ben bırakınca yağlanırmıyım diyenlere şöyle bir cevap veriyorum;
Aga sanki arnold gibi 50+ kolmu yapacaksında hipertrofi gerilediğinde sarkmadan korkuyorsun
Görende her bölgede 10-15cm artım göreceksin zanneder bu kadar endişe etmene göre![]()
adamın vücudu zayıfklıktan filan parçalı durmuyor ekto tip zor kas yapar evet ama yaptımıda en iyisi olur vücudunda az yağ olduğu için parçalı duruyorkilo derken yağ olarak yani ecto tipli kişiler vucudlarında yağ tutmuyo. kas olarakta öteki kişilerden daha zor kas yaparlar. azimle yapılır ama mezo tipli vucutcunun 6 ayda yaptığını sen 1 senede yaparsın. aslında fazla bi kasta yok zayıflıktan parçalı duruyo ecto olmanında artı yönü bu.
kilo derken yağ olarak yani ecto tipli kişiler vucudlarında yağ tutmuyo. kas olarakta öteki kişilerden daha zor kas yaparlar. azimle yapılır ama mezo tipli vucutcunun 6 ayda yaptığını sen 1 senede yaparsın. aslında fazla bi kasta yok zayıflıktan parçalı duruyo ecto olmanında artı yönü bu.