15 aylık değişimim ektemorf 59 kg' dan 77 kg'a :)

Bir sürü kötü alışkanlıktan dolayı aşırı zayıflamıştım zaten zayıf biriydim askerdeyken sporla tanıştım sonrasında hayatımın dönüm noktası oldu 15 kilo aldım ve şuanda hiç bir kötü alışkanlığım yok şükürler olsun .
received_10210659545792531.jpeg
received_10210659563712979.jpeg
IMG_20170108_231817-01.jpeg
IMG_20170108_232115_807.jpg

15 ayda daha iyisi olabilirdi tamam kilo almıssın gelisim var ama bücut hatlarına dağir birşey görünmüyor fotolardan kaynaklı olabilir ama 15ayda cok kısa bir süre değil başarılarının devamı gelir inssllah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15 ayda daha iyisi olabilirdi tamam kilo almıssın gelisim var ama bücut hatlarına dağir birşey görünmüyor fotolardan kaynaklı olabilir ama 15ayda cok kısa bir süre değil başarılarının devamı gelir inssllah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vücut yağ oranını %18 lerde o yuzden hatlar belli olmuyor

Kilo almissin ama cok yaglanmissin 15ayda daha iyisi olabilirdi ama bu demek degilki moral bozulmali onemli olan basladigin halin ve sonraki halin bu kendini tatmin etme sporu sonucta yarışmaya hazirlanmiyosun vucudun seni mutlu etmeye basladiysa gelismissindir ve sen memnunsan eksiklerini sorman daha mantikli bana kalirsa yag oranini dusur

Bravo guzel degisim hacim almaya devam et parcalamak cok zor degil onemli olan bir kutle insa et.. Tebrikler
Sağolasın benim tek dusuncem ne zaman parçalamak gerek yeterli hacme geldiğimi nasıl anlarım bana sorsan ben hep zayifim kendimi anlamıyorum[DOUBLEPOST=1485124172][/DOUBLEPOST]
hocam tebrikler güzel kilo almışsın kullandığınız supplementler nelerdir acaba ? eğer varsa
Öyle kullandığım bı suplement yok daha yeni aldım kilo almak için soruyorsanız yulag ezmesi yedim sürekli o yani

Back
Yukarı