14 yaş lütfen bir bakın . Yeni başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben yeni başladım öncelikle karnım biraz yağlı ama enn büyük sorunum : BEL :(

ÇOK KALIN ne yapıcam kas değilde şu bel konusunda bana yardım edermisiniz ? bu belle kas yapsam bile iyi gözükmez yardımlarınızı bekliyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:34 ----------

not : karın bölgem ince ama aşağısı (bel) kalın bide belin üst rarafı nı genişletirsem geçer diyolar :/ onu nasıl yapıcaz

Cardio çalışmalarına ağırlık verin ( koşu , bisiklet ) sen bunları günde 20-25 dakika yaparsan farkında olmadan belinde ki yağların gittiğini fark ediceksin , mekik gibi hareketlerin yağa doğrudan etkisi yok. Dediğim gibi cardio yap bol bol. Karbonhidrat, şeker, yağ bunları çok fazla alma .
Kolay gelsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakimi,

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

Forumda ilgili bölümler okunmadan konu açılmıştır.Aşağıdaki bölümlerdeki sabit başlıkları okumanızı rica ederiz.

Link : Beslenme - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yeni Başlayanlar Bölümü - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Antrenman:Bodybuilding & Fitness - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Yağ Yakıcılar ve Yağ Yakımı - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı