14 Yaşındayım Protein Tozu İçsem Birşey Olurmu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba;14 yaşındayım protein tozu kullanmam için kaç kiloya düşmem gerekli ve body çalışmadan da kullansam işime yararmı.Tanıdığım bir arkadaşıma vücutcu abisi protein tozu içirmişti ve sadece futbol antrenmanları ile çocuk 1 ayda şişmişti(hacim) beni aydınlatırsanız sevinirim.

Boy: 1.65
Kilo: 73 duh :(

Hahaha :D şu protein tozunu çok abartıyosunuz neredeyse steroid le aynı sayıyossunuz bildiğin toz abi ya ben hiç protein tozu kullandı diye mr olimpia olanı görmedim çokokrem de bile 60 gr protein varmış amerikada bunları kekler e koyuyolar

Sakına.Öncelikle Body Çalışmış Olman Lazım.Yanılmıyorsam 4-5 Aylık Body Geçmişi Olanlar Kullanıyor Protein Tozunu.Ama Yinede Uzmanların Yazmasını Bekle.

futbolu amerikan futbolu gibi çok çok sert oynuyorsanız bir body programı kadar olmasada kasları yorar ve hacim kazandırır ama normal futbol ise bacakları çalıştırır sadece.o yaşlarda herkes ben çalışmıyorum der eve gidersin dambılı vardır şınav çeker mekik çeker zaten bizim yaşlarda ufak bir ölçü artışı bile aşırı kaslı gözüküyor benim kollar 32, 29 cm kolu olana cılız bana kaslı diyorlar :D

Kardeşim daha 14 yaşındasın, protein tozu dahil; başka hiçbir yan ürünü kullanma sakın. Yağlı yemek yeme, kızartma tarzı şeyleri az tüket, fast food yememeye çalış, tavuk,balık,yumurta,kırmızı et gibi ürünlere ağırlık ver, sana yeter.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı