berkay7743
Özel Üye
duramadım tekrardan yaptım ve bu sefer çektim

Steroidlerin spor konusunda faydaları tartışmasız, bence senin bilinçsiz kullanımın sonucu olan sonuçlar bunlarama şunu söyleyim az önce forumda okudum steroid geçici güç ve ölçü verirmiş büyüme hormonu kalıcı ölçü yaparmış oda biliyorsunuz kansere sebep olabiliyor ben büyüme hormonu kullanmadım kullanmamda steroid ise geçici güç ve ölçü veriyorsa bununda anlamı kalmadı son 4 testo ve decayı vurmayacağım haloyu zaten 2 haftadır kestim gücü eski haline döndü 150 ile 6 zor çıkıyor eski doğal halimdeki gibi doğal güç ile ve doğal ölçülerle devam edeceğim 2 hafta sonra kür sonu tedaviden sonra bir daha asla bulaşmayı düşünmüyorum doğal steroid saçma konuyuda açma sebebim dalgınlık değil 3-5 kişide olsa steoridden vazgeçirmekti burdan söylüyorum doğalın dışına çıkmayın ben geçici olarak çıktım şükürki zarar görmeden farkına vardım sizler aynısını yapmayın saygılar forum ahalisi
ben amino asit hapları ve protein tozu ile 1.5 yılda 100 kg 2.yılımda 110 kg görmüştüm dahası baktım gelmiyor diğer supplementlere geçtim kısaca 110 a kadar basarsın sonuçta besinlerden gerekli amino asit ve proteini alıyorsunBerkay ben suplement almazsam 100 kg bench kaldıramazmıyım