13 yaşındayım abiler bakar mısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1996 doğumluyum 8.sınıfa gidiyorum. 1 yıldır boks sporu ile uğraşıyorum.boyum 155 kilo 43-44 metabolizmam hızlı (inşallah yavaşlar).Seneye salona gitmek istiyorum ama ailem boyun kısalır diyor bende korkuyorum ne yapmalıyım ? sizce 15-16 yaşına kadar boksa mı devam edeyim ?? dumbelllls

Yöneticiler daha iyi bilgi verir ama kendimden örnek vereim

6. sınıfta 160 boyum vardı kick-box ile uğrastım 2 sene.. O kadar idama ragmen 8. sınıfa geldiğimde boyum 178 idi :D tabi 8. snftan snra (şu an 20 yaşndayım hesapla) boyum sadece 1.5 cm uzadı 180 fln oldum.. AÇıkcası pek sanmıyorum boy'a birşey yapacagını..Kısalmaz boy ama belki biraz yawaşlatablr..

Yöneticiler daha iyi bilgi verir ama kendimden örnek vereim

6. sınıfta 160 boyum vardı kick-box ile uğrastım 2 sene.. O kadar idama ragmen 8. sınıfa geldiğimde boyum 178 idi :D tabi 8. snftan snra (şu an 20 yaşndayım hesapla) boyum sadece 1.5 cm uzadı 180 fln oldum.. AÇıkcası pek sanmıyorum boy'a birşey yapacagını..Kısalmaz boy ama belki biraz yawaşlatablr..

arkadaşlar bende biraz sorun var galiba 8.sınıfta 155 boy ??? ama geçen seneden beri 10 cm uzadı inş böyle devam eder

Dediğim gibi bünye meselesi, bende 8. sınıftan snra 1-2 santim uzadım o zamandan beri ortalama 180'im..Ama tanıdıgım arkadaşlarımın %60 ı hatta fazlası lise zamannda boy attı..Hatta benden uzun olanlar bile var artık, pis herifler :P

Dediğim gibi bünye meselesi, bende 8. sınıftan snra 1-2 santim uzadım o zamandan beri ortalama 180'im..Ama tanıdıgım arkadaşlarımın %60 ı hatta fazlası lise zamannda boy attı..Hatta benden uzun olanlar bile var artık, pis herifler :P

kısacası ben en iyisi 2-3 sene sonra başlayım salona o zamana kadar boksla uğraşırım

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
-Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/13-ya-vg-tavsiyeleri-t15425.html?t=15425
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodye-erken-ya-ta-ba-t20050.html

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı