13 Yaşında Supplementler Zararlımıdır

Arkdaşlar boyum 1.72 kilom 65 13 yaşındayım 3 aydır fitness yapıyrum
Şuan hardline creapure 500 kreaitini kullanıyorum çevremdekiler zararlı diyor yaşın küçük kullanma diyorlar ama ben kullanıyorum
bunun her hangi bir etkisi olurmu özellikle karaciğere zararlıymış doğrumudur?

Dogruyu soylemek gerekirse bobreklere yuk bindiriyor, yerinde olsam kullanmazdim. duzgun beslenerek idmanlarima devam ederdim. Seni ucuracagi filan da yok zaten kreatinin. Bu yaslarda aktif bir hayat yasayip, duzenli spor yapar ve beslenirsen ilerde gercekten mutlu olursun ve spor kapasiten artar.

Dogruyu soylemek gerekirse bobreklere yuk bindiriyor, yerinde olsam kullanmazdim. duzgun beslenerek idmanlarima devam ederdim. Seni ucuracagi filan da yok zaten kreatinin. Bu yaslarda aktif bir hayat yasayip, duzenli spor yapar ve beslenirsen ilerde gercekten mutlu olursun ve spor kapasiten artar.
Teşekürler Abicim Şuanlık sadece Kreatin Kullanıyorum kreatin Bittikden Sonra Zaten Whey Protein Ve Bcaa Kullanıcam Yani ara Vermeden Supplement Kullanmayı Düşünüyorum

çok gereksiz zaten şuan vücudun kurulmuş bomba gibi sırf sağlıklı beslenip spor yaparak ciddi ilerleme kaydedersin.

Back
Yukarı