Flex_Lewis
Üye
Arkdaşlar Gittiğim Spor Salonunda 13 Yaşında bir arkadaş var kendisi 6 aydır vücut geliştirme yapıyor
Bugün bana en fazla kaç kg kaldıracağını test etmek istediğini söyledi ben tamam dedim yadımcı olurum
70 kg squatı nizami şekilde 4 set 10 tekrar yapıyor 90 kg de 2 tekrar yapıyor
Arkadaşlar size söylemek isteğim şey bu çocuk yaşına göre çok ağırlık kaldıran bir çocuk zaten 13 Yaşında VG yapanda yok
Bu Yaşta 38 Cm Kol Yapmış veSuplemente Başlamış Kreatin,bcaa günde 600 gram tavuk göğsü günde 3000-3500 arası kalori yemesi
Bu cocuk profesyonel olmayı cok istiyor ama bu yaşta böyle bir yaşam tehlikeli gibi size sormak istediğim şey
Sağlığına gelişimine ve organlarına zararlı olurmu yada önerileriniz varmı
Boy:1.75 Kilo:75 Yağ Oranı:13 Yaş:13
Bugün bana en fazla kaç kg kaldıracağını test etmek istediğini söyledi ben tamam dedim yadımcı olurum
70 kg squatı nizami şekilde 4 set 10 tekrar yapıyor 90 kg de 2 tekrar yapıyor
Arkadaşlar size söylemek isteğim şey bu çocuk yaşına göre çok ağırlık kaldıran bir çocuk zaten 13 Yaşında VG yapanda yok
Bu Yaşta 38 Cm Kol Yapmış veSuplemente Başlamış Kreatin,bcaa günde 600 gram tavuk göğsü günde 3000-3500 arası kalori yemesi
Bu cocuk profesyonel olmayı cok istiyor ama bu yaşta böyle bir yaşam tehlikeli gibi size sormak istediğim şey
Sağlığına gelişimine ve organlarına zararlı olurmu yada önerileriniz varmı
Boy:1.75 Kilo:75 Yağ Oranı:13 Yaş:13