13. Aya gireceğim

Spora başladığımda 60 kilo idim. Şuan 78 ve bulkda olduğum için kilo almaya devam ediyorum.
Zaten before da ilk halimin nasıl olduğu ortada spora başlamadan önce ki :)
j8jqEj.png

9QEb8O.jpg

QaWPkr.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Süper vallaha :D tebrikler kardeşim beslenme güzele benziyor onları da paylaşır mısınız bide antenman programın kaç ayda bu değiştirdin felan

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beslenme olarak özellikle dikkat etmedim ne bulduysam yedim tabi ki karbinhidrat yüksek olan yiyecekleri seçtim orası ayrı , günde 3 öğün tıka basa yemek yerine bunu günde 7-8 öğüne parçalayarak yedim, antreman programımı da yeni değiştirdim nerdeyse 1 senedir aynı izole programı yapıyordum ve supplementte kullanmıyordum bu süre sonunda gelişimimin durduğunu fark ederek hem antreman proramımı değiştirdim yeni hemde supplement kullanmaya başladım. 1 sene bittikten sonra yaptım ama bunları 1 sene izole aynı devam ettim :)

Kesinlikle kötü değil ama 13 ay az bir sürede sayılmaz bira daha iyi olabilirmiydi acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle kötü değil ama 13 ay az bir sürede sayılmaz bira daha iyi olabilirmiydi acaba

hiç destek kullanmadan, supplement kullanmadan geldim bu duruma ama bir de o var. Kilo alamayan birisiydim zaten onun düzeni 4-5 ay sürdü. spora başladıktan 4-5 ay sonra verim almaya başladım daha öncesi hiç verim almadan yaptım. Düzenli beslenme ile başta başlamış olsaydım daha iyi bi duruma gelebilirdim ama onlar dediğim gibi sonradan düzene girdi

hiç destek kullanmadan, supplement kullanmadan geldim bu duruma ama bir de o var. Kilo alamayan birisiydim zaten onun düzeni 4-5 ay sürdü. spora başladıktan 4-5 ay sonra verim almaya başladım daha öncesi hiç verim almadan yaptım. Düzenli beslenme ile başta başlamış olsaydım daha iyi bi duruma gelebilirdim ama onlar dediğim gibi sonradan düzene girdi
Ben 6. Ayımdayım suplemente yeni basladım bende kilo alamayan biriyim beslenme düzenim lise son ygs felan çok iyi değil ama 13 ayda gelistiginden daha fazla gelismis olabilirim genetik faktörler felan diyebiliriz ama kendi gözümde yeterli bulmadım

Spora başladığımda 60 kilo idim. Şuan 78 ve bulkda olduğum için kilo almaya devam ediyorum.
Zaten before da ilk halimin nasıl olduğu ortada spora başlamadan önce ki :)

Resimlerden bazıları boyutlarından dolayı kurallara uymadığı için silinmiştir.Lütfen resim eklemeden önce boyutlarını küçültüp öyle ekleyiniz, mobil cihazlardan bakmak zorunda olan üyeleri de düşününüz.

Back
Yukarı