prettywoman
Üye
Herkese merhabalar,
Bu yaşıma kadar bin bir yol denedim zayıflamak için, ancak oralara hiç girmeyeceğim artık son başlangıcımı yaptım bugün 12.günüm.
Ve ilk defa bir diyet dönemini bu kadar rahat ve uzun sürderebiliyorum!
Sanırım kullandığım insülin direnci ve pcos. problemi için verilen ilacın etkisi büyük... Bu arada 23yaşındayım evliyim ve 1.68boyundayım.
Gelelim beslenme şeklime, ilk 8-10gün genel diyet bilgilerimle bir listeye bağlı kalmadan başladım maratonuma. Şuanda da az sonra kopyalayacağım diyet çerçevesinde düzenlemeler yaparak diyetimi sürdürüyorum. Ancak hiç hareketim yok malum tembellik oluyor bu kiloda. İlk iş spor aktivite sormaktı niyetim ancak o bölüme yeni üye olmam sebebiyle bugün giremiyorum
1nisan tarihinde diyetime başladım.Bugün 12.günüm:
1nisan: 128 kg
10nisan:123.9kg
Çok protein karbonhidrat işlerini bilmem nasıl spor yapmalı ya da ne yemeli spor öncesi sonra ve ne zaman yapmalı bunlar hakkında bilgilenmek için üye oldum. Ancak şuan dikkat ettiğim şey besinler Gi değerleri...Glisemik indeksi düşük mü yüksek mi ona göre yiyorum.
Diyetimi şu çerçevede yapıyorum denebilir:
KAHVALTI
� Çay, kahve vs. (Şekersiz)
� 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
� Salata
� 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
� 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
� Salata
� 1 ince dilim ekmek
� Veya
� 1 kâse çorba
� Salata
� 1 ince dilim ekmek
� Veya
� 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00�DE
� 2 porsiyon meyve
� veya 2 adet galeta
AKŞAM
5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve
tabi ben öyle gr.lara falan takılmıyorum çok. İnternette ayda 10kilo diye arama yaparsanız bu ya da benzeri diyeti çok rahat bulabilirsiniz. Hedefim ayda olduğu için bu diyeti ana fikir almış olmasamda benim kilomda birisi için bu mümkün olsa gerek...
Kilonun onca azabına-sosyal yaşama etkilerine-evliliğe düşürdüğü gölgesine-insanın ruhunu yaşlandırmasına falan hiç girmiyorum! 1nisanda yeni bir sayfa açtım ve ilk kez bu kadar dirayetliyim Allah bozmasın!! bu defa son olsun!!!
Şimdi gelelim sizden beklentime
beni biraz hareketlendirmek gerek ama ne yapmalı nasıl bir yol izlemeli yağ yakıcı bişeyler kullanmalı mı faydalı olur mu bana ya da zararı...
bana yardım ederseniz çok mutlu olurum hyper_
ekleme:
bu arada çocuklugumdan beri kiloluyum ve zayıf olmak nedir hiç tatmadım!
ailesel durumdan ötürü de halamlar gibi
basenliyim -oldukça- ama şu da var şükür 128göstermiyorum
ne büyük nimet 
bu basenler nasıl gider ne yapmalı yahu...
Bu yaşıma kadar bin bir yol denedim zayıflamak için, ancak oralara hiç girmeyeceğim artık son başlangıcımı yaptım bugün 12.günüm.
Ve ilk defa bir diyet dönemini bu kadar rahat ve uzun sürderebiliyorum!
Sanırım kullandığım insülin direnci ve pcos. problemi için verilen ilacın etkisi büyük... Bu arada 23yaşındayım evliyim ve 1.68boyundayım.
Gelelim beslenme şeklime, ilk 8-10gün genel diyet bilgilerimle bir listeye bağlı kalmadan başladım maratonuma. Şuanda da az sonra kopyalayacağım diyet çerçevesinde düzenlemeler yaparak diyetimi sürdürüyorum. Ancak hiç hareketim yok malum tembellik oluyor bu kiloda. İlk iş spor aktivite sormaktı niyetim ancak o bölüme yeni üye olmam sebebiyle bugün giremiyorum

1nisan tarihinde diyetime başladım.Bugün 12.günüm:
1nisan: 128 kg
10nisan:123.9kg
Çok protein karbonhidrat işlerini bilmem nasıl spor yapmalı ya da ne yemeli spor öncesi sonra ve ne zaman yapmalı bunlar hakkında bilgilenmek için üye oldum. Ancak şuan dikkat ettiğim şey besinler Gi değerleri...Glisemik indeksi düşük mü yüksek mi ona göre yiyorum.
Diyetimi şu çerçevede yapıyorum denebilir:
KAHVALTI
� Çay, kahve vs. (Şekersiz)
� 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)
� Salata
� 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
� 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)
� Salata
� 1 ince dilim ekmek
� Veya
� 1 kâse çorba
� Salata
� 1 ince dilim ekmek
� Veya
� 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00�DE
� 2 porsiyon meyve
� veya 2 adet galeta
AKŞAM
5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve
tabi ben öyle gr.lara falan takılmıyorum çok. İnternette ayda 10kilo diye arama yaparsanız bu ya da benzeri diyeti çok rahat bulabilirsiniz. Hedefim ayda olduğu için bu diyeti ana fikir almış olmasamda benim kilomda birisi için bu mümkün olsa gerek...
Kilonun onca azabına-sosyal yaşama etkilerine-evliliğe düşürdüğü gölgesine-insanın ruhunu yaşlandırmasına falan hiç girmiyorum! 1nisanda yeni bir sayfa açtım ve ilk kez bu kadar dirayetliyim Allah bozmasın!! bu defa son olsun!!!
Şimdi gelelim sizden beklentime

bana yardım ederseniz çok mutlu olurum hyper_
ekleme:
bu arada çocuklugumdan beri kiloluyum ve zayıf olmak nedir hiç tatmadım!
ailesel durumdan ötürü de halamlar gibi

bu basenler nasıl gider ne yapmalı yahu...
Son düzenleme: