12 yaşındaki kız beni seviyomuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jan1

Üye
Duydugunuz gibi 12 yaşında kızdan duydum bunu.4 gündür her konuştugumuzda seviyorum diyor .Kız biraz asosyal ve agladıginı bile gördüm yapacak birşey bulamıyorum arkadaş kalmayı teklif ettim gözü doldu gitti :s
 
12 yaşında bir kız (ergenliğe yeni girmiş belki girmemiş bile) ,ki yaşınız 17 yi gösterdiğine göre size ancak '' abi '' diyebilir.Onun seni seviyorum demesi de size olan hayranlığı ve bağlılığındandır.

Bu aynı ergenliğe yeni girmiş kız çocuklarının babalarına aşırı düşkün olması ve ardından kompleksi sağlıklıca atlatmasına( Elektra Kompleksi ) durumuna benziyor.Ki o durumda her sağlıklı bireyde olduğu gibi olup,daha sonra atlatılan bir evredir.

Bu mesajı foruma neden attığınızı bilmiyorum umarım Trollük değildir çünkü forum kurallarına göre Trollük yasak biliyorsunuzdur.

Bu mesajdan da ne gibi bir cevap beklediğinizi de sorabilirmiyim acaba ?

Sizi yargıladığımdan değil ama sizden 5 yaş küçük ki 17 yaşında olduğunuza göre eder 12 yaşında bir yeni ergenle aranızda bir ilişki falan olacağını düşünüyorsanız bu düşünceniz psikolojik & ahlaki bir sorundur.
 
3 yıldır forumdayım .Trollük yapmak gibi bir düşunce aklıma asla gelmez. Sorunum kıza 2 kere olamaz demem ve kızın hala ısrar etmesi.Hatta birlıkte oldugum kız var diyorum , umrunda mı
 
Son düzenleme:
Böyle konuların foruma açılmasına karşıyım yanlış anlamayın da. Bizde herşeyi buraya yazarsak işimiz var:) Önceden de bi arkadaş gay birinden teklif aldım diye açmıştı gerek yok yani bunlara. Bi kıza aşıksındır açılamıyorsundur ya da senden ayrılmıştır geri dönmesini istersin ama beceremezsin o konuda yardım için açarsın tabi, ama bu konular gereksiz ve kusura bakma da ego tatmini ve kendini ispatlama çabası kokuyor biraz:) Ayrıca 12 yaşındaki ÇOCUK ne anlasın senin dediğinden.
 
sanırım jan1 burda küçük bir kızı kırmadan incitmeden olmayacağını ona anlatmak için yada bu durumdan kurtulmak için ne yapabileceğini sorup bizden öneri almak istemiş, hemen art niyet bulmak istemiyorum..
buna göre yorum yaparsakta göz görmeyince gönül katlanırmış mantığından karşılaşmamaya çalışabilirsin, görüşmeyi kesebilirsin..
 
Böyle konuların foruma açılmasına karşıyım yanlış anlamayın da. Bizde herşeyi buraya yazarsak işimiz var:) Önceden de bi arkadaş gay birinden teklif aldım diye açmıştı gerek yok yani bunlara. Bi kıza aşıksındır açılamıyorsundur ya da senden ayrılmıştır geri dönmesini istersin ama beceremezsin o konuda yardım için açarsın tabi, ama bu konular gereksiz ve kusura bakma da ego tatmini ve kendini ispatlama çabası kokuyor biraz:) Ayrıca 12 yaşındaki ÇOCUK ne anlasın senin dediğinden.

Forumda kendini ispatlama cabası duyacagım en saçma şeydi
 
Ağlayınca çikolata al sussun.
 
Bir filmde jim carrey kendisinden hoşlanan kızı soğutmak için yemekteyken burnuna sümük yapıştırıyodu :) Şakayı geçersek, soğuk kaba davran alaycı ol. Çocuk zaten 3 4 haftaya unutur ;)
 
Jan1 eğer al yanına doğru düzgün konuş olmayacağını anlat. Eğer hala anlamamakla direniyorsa yapabileceğin en iyi şey onla bir daha konuşmamak ve görmezden gelmektir.
 
Yazık, vallahi yazık, acıyorum, her geçen gün böyle şeylere.Bu TELEVİZYON yok mu ah ah...
 
Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

- Forum Kurallarına Uymayan İçerik
Kural Maddesi :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı