12 saat garsonluk yapıyorum + kas çalışsam hacim kazanabilir miyim?

Merhaba ben günde 12 saat haftada 6 gün garsonluk yapıyor ve sürekli koşturma temizlik vs. yani çok fazla hareket ediyorum.
Buna ek olarak salona gidip kas çalışırsam hacim kazanabilir miyim?

Normalde off ve uyku önemli ya hani ben hem max 6 saat uyuyacağım hem de sürekli hareket eden biriyim işim gereği o yüzden böyle bir soru sordum.
Verimli olmayacaksa kendime işkence yapmayayım.

Antrenmanları kısa tutar ve ana kas guruplarını ağır kilo ile çalışırsınız. Beslenmeye dikkat etmelisiniz. uyku açığını kapatmanın yolu yok mecburen 3-4 gün spor yapar dinlenme aşamasını dengelemeye çalışırsınız.

Merhaba ben günde 12 saat haftada 6 gün garsonluk yapıyor ve sürekli koşturma temizlik vs. yani çok fazla hareket ediyorum.
Buna ek olarak salona gidip kas çalışırsam hacim kazanabilir miyim?

Normalde off ve uyku önemli ya hani ben hem max 6 saat uyuyacağım hem de sürekli hareket eden biriyim işim gereği o yüzden böyle bir soru sordum.
Verimli olmayacaksa kendime işkence yapmayayım.
yakınımda büfede bir garson var acaip koşturuyor sağa sola kollar 42 falandır baya kaslı
hareketli olman avantajına yağ tutmazsın

Olay beslenmede bitiyor. Ne kalori yakarsanız yakın, daha fazlasını alırsanız kilo alırsınız. Koşuşturma arasında yüksek kalorili bir beslenme biraz zahmetli olacaktır, orası kesin.

Back
Yukarı