10 yaşından başlayan bi spor altyapısı son 4 aydır fitness...protein tozu amino des

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

candoğru

Yeni Üye
fitness model olmak istiyorm haftada en az 2 3 kere alkol kullanırdım tatlı ve ekmekte cok kullanırdım..fakat bu pazartesinden itibaren diete girdim fotolar 2 hafta once tatildeyken cekildi soguk vücüd neredeyse 4 5 gün idman yapmadım yenilerini koyucam olumu olumsuz yorumlarınızı beklıorm arkdaslar...weightlifter

yeni fotoları bu hafta gögüs antremanından sonra koyucam.. sıralamaya göre bu yıl şubattan mart nisan mayıs olarak koydum fotoları soldan saga...

Eklentiler

• IMAG0944.jpg
    IMAG0944.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 435
  • IMAG1029.jpg
    IMAG1029.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 405
  • IMAG1180.jpg
    IMAG1180.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 400
  • IMG-20130223-WA0006.jpg
    IMG-20130223-WA0006.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 405
  • ??????????.jpg
    ??????????.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 413
  • şlll.jpg
    şlll.jpg
    129,8 KB · Görüntüleme: 436
Dalga geçmiyor bu resimler tamamen gerçek :) neden banlandığınıda anlamıyorum... " Can "Abi yi bizzat tanırım kız kardeşide karşıyakanın alt yapısında uzun süre basketbol oynadı. Genetiği Gerçekten Muhteşemdir , kendisi uzun zamandır profesyonel Olarak Futbol Oynuyor... Kendisi %100 Türk Bundan emin olabilirsiniz :) Ama neden banlandığını şuanda ciddi ciddi anlamış değilim daha ilk mesajda... Fakat Nedense Can Abinin Fitness Model Olmak istediğini Hatırlamıyorum kendisinin uzun zamandır güzel bir futbol hayatı var Hesap Fake Sanırım O yüzden Banlanmış fakat fotoğrafları konan kişi ve isim gerçek... Ayrıca Şayet Hesabı Açan Kişi Fake ise " Son 4 Aydır fitness " kısmını tutturamamış yanlış hatırlamıyorsam Can Abi " Son 4,5 senedir fitness " ile uğraşıyor :)

Son düzenleme:
Keşke ölçülerini ne kadar zaman bu işle uğraştığını beslenme programını da yazsaydın :) Benim böyle bir vücut yapmam için 4-5 sene düzenli çalışmam lazım heralde :D

Uyarıya rağmen yanlış yere konu açtığında süreli ceza alır arkadaşlar, bu üyeliği ikinci üyelikten banlandı, ilk üyeliği ilk mesajında kilitlenen konusundan sonra yöneticiye küfür ettiği için banlanmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı