10 Günlük Çalışma Ve Beslenme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk olarak ölçülerimi veriyim .

Boy:1.75
Kilo:63
Göbek :83
Göğüs:92
Kol:29

10 Gündür FleXor 'un ev çalışmasını yapıyorum ...

Pzt : Gögüs / Kol
Salı: Omuz / Arka kol
Çarş: off
Perşembe: Sırt çalışmam lazım ama uygun yerim olmadığından Karın çalışıyorum.
Cuma : Bacak

Beyaz ekmek ,tuz, şeker kullanmıyorum.Sadece sabahları bir çay kaşığı çayıma şeker atıyorum. Kahvaltıda 2 yumurta beyazı+ Esmer ekmek+Salata yiyorum. Öğlenleri Elma ve ev yemeği yiyorum fakat yağsız olmasına dikkat ediyorum. Akşam 9'dan sonra asla yemek yemiyorum. 10 gün boyunca 66 kilodan 62 kiloya düştüm ve göbeğim gözle görülür şekilde eridi. Ama hala var biraz ama onuda çalışarak götürücem.Haftada 1 gün göğüs çalışmak yeterlimi eğer yanlışsa yukarıdaki programı nasıl uygulayabilirim.Haftada kaç defa hangi günler vs. neler eksik beslenmem ve hareket konusunda. Dinlenme günlerinde mekik şınav çeksem yarar sağlarmıyım.Eksiklikleri belirtmenizi rica ederim . İyi Forumlar...

Eklentiler

• Resim 001.jpg
    Resim 001.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 409
  • Resim 002.jpg
    Resim 002.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 403
  • Resim 003.jpg
    Resim 003.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 414
  • Resim 004.jpg
    Resim 004.jpg
    8,7 KB · Görüntüleme: 394
10 gün :) 100 günlük koysan bile az olur. Çalışmaya devam et önünde daha çok 10 gün var.

10 gün :) 100 günlük koysan bile az olur. Çalışmaya devam et önünde daha çok 10 gün var.

Ben önümde cok yol oldunu biliyorum .Zaten amacım yeniyken eksikliklerimi gidermek hatalarımı düzeltmek ;) Sabırlı biriyim yavaş yavaş ama sağlam adımlarla gitmeyi tercih ederim ;)

Cok sabırlıymıssın 10 gun dayanmıssın foto koymadan bravo yanı.. ;)

Siz benim demek istediğimi anlamadınız heralde... Benim fotoyu koymamdaki amaç benim vücudum böyle uyguladığım programda böle yanlışmı gidiyorum doğrumu hazır başteyken düzeltelim geç kalınmadan şimdi daha açık olmuştur heralde ...

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı