Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yalnış anlama bu işi ben bilmiyorum bende senin gibi yeniyim ama bu fotoğrafla çok birşey söylemelerini bekleme ben bile yardım alırkan kol , sırt , göğüs pozu verdimde yardım istedim
yalnış anlama bu işi ben bilmiyorum bende senin gibi yeniyim ama bu fotoğrafla çok birşey söylemelerini bekleme ben bile yardım alırkan kol , sırt , göğüs pozu verdimde yardım istedim
belirtilen gibi befora after halinde koyarsan daha iyi olur ama bu açıdan 10 üzerinden 10 bi vücut var göğüs ve karın hacimli koldaki damarlardan anladaığım kadarıylada iyi bir kol çevren vardır başarılar..
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri : - Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!
Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız