unholyvoid
Üye
Merhabalar,
15 aydır bu sporu yapıyorum. resmin ilk karesinde spora başlayalı 6 ay olmuştu (öyle görünmese de) 6. aydan sonra düzenli resim çektim. çekmeye de devam edeceğim.
Başlangıç ölçüleri (ne yazık ki göğüs omuz vs. ölçüsü almadım)
Boy: 1.83
Kilo: 75
Kol: 32cm
Son resimdeki ölçüler
Kilo: 88
Kol: 39 cm
aradan geçen zamanda epey kilo aldım. Bu kilonun yarısı kas yarısı yağdır. çünkü şuan göbek, bel ve göğüs bölgesinde epey yağ birikimi var.
Bu süre içinde göğüs bölgem hep zayıf kaldı, o bölgeyi dolgunlaştıramadım.
Sizce diyete girip yağlardan kurtulayım mı? yoksa kütle kazanma çabalarımı sürdürmeli miyim? ve başka her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
Şuan kullandığım suplementler:
BSN Syntha 6 Protein Tozu (önceden uzun bir süre Optimum kullandım, bir süre Muscletech kullandım)
Gaspari Nutrition Size On Kreatin (önceden Hardline'ın KGT isimli ürününü kullanmıştım)
Twinlab Amino Fuel Likit Amino Asit (Bunu kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu)
Teşekkürler.
Not: Resimleri göz yanılmasını önlemek için aynı arkaplan ve aynı kot pantolon ile çektim sanırım yakında o kota sığamayacağım =)
*Resimler soğukken çekilmiştir.
15 aydır bu sporu yapıyorum. resmin ilk karesinde spora başlayalı 6 ay olmuştu (öyle görünmese de) 6. aydan sonra düzenli resim çektim. çekmeye de devam edeceğim.
Başlangıç ölçüleri (ne yazık ki göğüs omuz vs. ölçüsü almadım)
Boy: 1.83
Kilo: 75
Kol: 32cm
Son resimdeki ölçüler
Kilo: 88
Kol: 39 cm
aradan geçen zamanda epey kilo aldım. Bu kilonun yarısı kas yarısı yağdır. çünkü şuan göbek, bel ve göğüs bölgesinde epey yağ birikimi var.
Bu süre içinde göğüs bölgem hep zayıf kaldı, o bölgeyi dolgunlaştıramadım.
Sizce diyete girip yağlardan kurtulayım mı? yoksa kütle kazanma çabalarımı sürdürmeli miyim? ve başka her türlü tavsiyeyi bekliyorum.
Şuan kullandığım suplementler:
BSN Syntha 6 Protein Tozu (önceden uzun bir süre Optimum kullandım, bir süre Muscletech kullandım)
Gaspari Nutrition Size On Kreatin (önceden Hardline'ın KGT isimli ürününü kullanmıştım)
Twinlab Amino Fuel Likit Amino Asit (Bunu kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu)
Teşekkürler.
Not: Resimleri göz yanılmasını önlemek için aynı arkaplan ve aynı kot pantolon ile çektim sanırım yakında o kota sığamayacağım =)
*Resimler soğukken çekilmiştir.
Eklentiler
Son düzenleme: