• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 Yılda yaptığım vücut

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aydo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aydo

Üye
Merhaba arkadaşlar 1 yılda böyle bir vücut yaptım bırakalım 1.5 sene oldu evde yapıyorum şimdi . yan bel dediğimiz haraket belin yan tarafındaki çizgiler acaba tam olarak nasıl çıkıyor bende var ama biraz sıkınca çıkıyor ben sabit durunca tam çıkmasını istiyorum bunun için yan bel ve mekik yapıyorum ama hala memnun değilim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. En son koyduğum resim son halimdir doğal olarak biraz indi vücut ama yeniden gaz verdim evde :) bu arada boy 1.80 kilo 70 spordayken 76 kiloydum şimdi 70 e indim

Eklentiler

• 3.JPG
    3.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 2.084
  • AyDo(308) copy.jpg
    AyDo(308) copy.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 2.087
  • SNV35857.jpg
    SNV35857.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 2.095
  • sadasdas.jpg
    sadasdas.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 1.850
  • aagvn-0132.jpg
    aagvn-0132.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 2.058
Son düzenleme:
Anatomik yapın iyi dostum eğer 1.Fotodaki de sensen zaten vücut yapına göre en iyi şekle girmişsin bana göre...Tekrardan hız kazanıcam demişsin bence öncekine oranla deltoid ve tricepsi daha randımanlı calış.. İyi çalışmalar..

1. fotodaki vücut geyat iyi ama önceki halinide koysaydın daha iyi olurdu. Ayrıca fotoları koymadan neden bu kadar photoshop'luyorsunuz anlamıyorum. Açılı çekimleri saymıyorum bile, facebook fotoları gibi :D

feysbukda duruyorlar zati ondan biraz siyah beyaz falan yaptım :D önceki halim hiç yok vücut resmi olarak. Yağ oranı ilk başladığımda düşük çıkmıştı yani çok az yağ miktarı vücudumda hoca baktığında öyle demişti. Şimdi biraz kollar indi göğüs az indi okadar ama evde tam gaz devam ediyorum

cogu insanin hayalinde olan vucut... tebrik ederim.. bence sen tavsiye isticegine nasi bi program izledin nasil beslendin onlari anlat.. tavsiyeye pek ihtiyacin yok gibi.. side lateral miydi tam hatirlamiyorum o hareket var bi de yan mekik benim bildigim ama daha tecrubeli arkadaslar daha iyi biliyodur..

Başarılı bir vücut spora başlamadan önceki kilonu alt midenin inceliğini veya göbeğin varmıydı bunları yazarsan kullandığın yardımcı suplementleri yazarsan sevinirim

karın için nası çalıştın haftalık mekik filan programin neydi bide beslenmede filan yağlanmamak icin neler yaptın ? :)

ya beyler adam karin kasi fotosundan baska foto koymamis sizde harika vücut diyorsunuz :) vücudunu göstermemiski arkadas nesine yorum yapiyorsunuz :)

Karın kası bende çok kolay çıktı zati zayıfdım 70 kilo civarı sonra 76 ya çıktım sporla birlikde hergün 4*40 yarım mekik 4*40 alt mekik galiba ismini tam bilmiyorum ayakları miğdene doğru çekiyorsun onu yapıyordum başkada birşey yapmadım mide için ne hap nede protein tozu kullandım öyle kendi halimde yaptım birşeyler beslenme programımda yoktu arkadaşlar sabahları spora gitmeden 5 yumurta birde büyük bardak süt içiyordum hani şu yağlı diye yemiyeyim yok yani kebapda yiyordum dürümde zati sorunum o benim kilo alamıyorum ne yesemde 76 da sabit :S bu arada beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Rosto : Hayır arkadaşım göbeğim yoktu body yapmadan önce yüzmeye gidiyordum belki onunda faydası vardır bel kalınlığım 78 di galiba sonra 72 ye indi

Son düzenleme:
hastayım bu facebook msn pozlarına :) normal bi poz koy bazı pozlar çok iyi kas yapmışsın gibi bazı pozlar boşa kürek çekmişin gibi

vücudun genetik olarak gerçekten çok güzel 1 yıldada harika işler yapmışsın kas olarak alınacak 4-5 kilo seni kusursuz yapar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı