• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1. yıl hafif diyet sonrası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ulasmen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ulasmen

Üye
resimleri kucuk kardesime cektrdıgım ıcın bıde sanırım ısıktan bnm pek hosuma gitmedigoguslerimi kucuk cıkartmıs
ben bu sporu 1 yıldan biraz daha fazladır yapıyorum bi kac ay once 83 kg dim su anda 76 75 arası bi kg ye sahibim beslenmem biraz cıvıdıda dersane yuzunden bide bnmde braz dyet yaptım neyse
antreman programım su
ilk 1 ay 4*10 luk bi calısmayl basladım sonrasında
2. ay antremnlrım gogus sırt ve omuz kol olarak ayrıldı 4 ay kadar bu sekilde calıstım sımdı 6 ay kdr dırda
4*6 seklinde calısıorum
pzts:gogus-pazu
bench press
incline bnch pres
incline dumbel
fly yatarak
pullover
dips
biceps
barbell curl
dumbell curl
scut curl
salı:baldır
4*12 biciminde
leg ext.
leg curl
squat
hack squat
carsamb off
persembe:omuz arka kol4*6
militray pres onden
behind neck pres enseden kaldırma
yana acıs laterial raise
dik sehpada dumbel sıkıstırma
ark omu ıcın egilerek yana acıs
arka kol
push down
frenc triceps tk dumbel enseden kaldırma
alına press benchde duz sehpa
cuma off
cumartesi sırt 4*6
wide grip onbe ve arkaya
bent over barbel roving
testere
ters mekik 4*15
mide haftda 3 gun 3*15
leg raise
crunch abdominal machine

yeni antrenmanım ıse soyle

pzts
göğüs
incline bench 12 10 8 6
icline dumbel 4*8
bench press 12 10 8 6
fly 4*8
dips 4*10
pullover 4*8
salı
sırt
barfix 4*max(geniş tutuş)
sırta cekiş lat pulldown 4*8
4*8 testere
4*8 barla karına cekiş
pers
omuz trapez bacak
dumbell press 4*8
yana acıs 4*8
barla military arka12 10 8 6
barla military on 12 10 8 6
barla trapez cene altına cekiş 4*10
cuma
on kol arka kol
ez bar curl 4*8
hummer curl 4*8
dumbel curl 4*8
iple push down4*8
alına press 4*8
enseye dumbelle french triceps4*8
bench sehpasında dips 4*8

mide haftada 3 gun crunch mekik ve leg raise abdominal machine
bu arada spora baslamadan once 55 kgy dım :D 1 yıl oncesinde daha once koydugum resimde var 1 yıl oncesine ait 1 yıllık sporcu die

Geçersiz Komut: Mesaj
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin. bu mesajı alıyorum resim yulemiyor

ulasmen yanlis anlama mesajim sadece bi uyari..vücuduna bisey demeyecem ama bence kuaförünü hic vakit kaybetmeden degistirmelisin

kardes valla hani yanlış anlama ama bence sac stilini degiştirsen tam süper olacak....

sac stilim oraların dokuk olması nedeniyle oyle ama burada vucut resimlerim icin yorum bekliyordum saclarım ıcın degl yazmıyayım dedim ama herkez sac stili sac stili dio benm saclarım sınırsel bir problemden dolayı dokuldu vucut icin yorum yapmanızı bekliyorum

gazilikurt ve fatihay lütfen boş mesaj atmayınız..

Saçların için geçmiş olsun; iri bir vücuda sahipsin. Benim vücuduma benzettim biraz. Benimki de yağlı; define olmak çok zor oluyor. hacim daha rahat oluyor. Geniş kalça gerçekten bu spor için büyük bir dezavantaj. Çatı dar bile olsa telafi edersin; ama kalça genişse çok fazla omuz çalışmak gerekiyor. Ben ne kadar çalışırsam çalışayım, dar kalçalı arkadaşların olduğu kadar üçgen olamıyorum. Yerinde olsam omuz başlarına konsatre olurdum. Başarılar.

Son düzenleme:
buda 1 yıl onceki halim baska pozlarda foto yok denizde cekildim sadece bu var 1 yıl oncesine ait

Eklentiler

• Photo-0024.jpg
    Photo-0024.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 604
Saçların için geçmiş olsun; iri bir vücuda sahipsin. Benim vücuduma benzettim biraz. Benimki de yağlı; define olmak çok zor oluyor. hacim daha rahat oluyor. Geniş kalça gerçekten bu spor için büyük bir dezavantaj. Çatı dar bile olsa telafi edersin; ama kalça genişse çok fazla omuz çalışmak gerekiyor. Ben ne kadar çalışırsam çalışayım, dar kalçalı arkadaşların olduğu kadar üçgen olamıyorum. Yerinde olsam omuz başlarına konsatre olurdum. Başarılar.
salvadore onerilerin için tesekkur ederim
aslında cok buyuk kalcalarım yok ama sanırım esofmanımdan ole duruo :D yada belkide buyuktur 97 gelio ama doru yerdenmi olctum bilmiom :D
bu arada diger olculer yazayım
Yaş;17
Boy:176
Kilo: 76
Göğüs:114
Kol:37.5
Omuz:120
Bacak:59
Bel:78

bir yılda o halden bu hale geldiysen ne mutlu sana.
kilo alma bazıunda iyi bi gelişim olmuş eğer amacın kilo almaksa.
şevkini kırmadan devam edersen daha da iyi olacaktır.bu ara biraz yağ yakmayı hızlandırabilirsen yaza bomba gibi girersin
kolay gelsin.

salvadore onerilerin için tesekkur ederim
aslında cok buyuk kalcalarım yok ama sanırım esofmanımdan ole duruo :D yada belkide buyuktur 97 gelio ama doru yerdenmi olctum bilmiom :D
bu arada diger olculer yazayım
Yaş;17
Boy:176
Kilo: 76
Göğüs:114
Kol:37.5
Omuz:120
Bacak:59
Bel:78

Teşekkür butonunu kullansaydın keşke :D Belki de eşofmandan dolayı öyle gördüm. Benimde kalça: 100 bel:90 geliyor. Aslında kısa vadede değerlendirirsek iyi gelişim yapmışsın. Supplement kullandın mı?

suplement kullandım azda sayılmaz amino 9000 600 tablet 4.5 luk progainer sonra tekrara amino 3000 300 tablet creatin 500gr hala kullanıom l arginin l ornitin bide su sıralar ip atlıom antremandan once 30 dk tempolu antrenmandan sonra 20 dk tempolu ıp atlıom yag yakımına cok faydası olur herhalde bisiklet binmeyi sevmiomda bole enterasan yollarla yag yakmaya calısıom :D boks da cok ip atladıgım icin alıskınım zevklide oluo

Son düzenleme:
programımada birseyler yazarmısınız ozellikle flexor hocam daha once programımı koydugumda fizigine gore yorum yapabiliriz yazmıstı daha ziyade onun ıcın koydum

flexor:Eski ve yeni antremanını inceledim ve tekdüze gidilmiş bir antreman yapmışsın ve hep aynı hareketi yapmışsın
bench press
inciline bench press
dumbell press

barbell curll
dumbell curll
scot curll

Yukarıdaki proğram senin eski proğramın bu proğramda sen adelenin yüzeysel kısmını çalışıp durmuşun hiç ayrıntıya girmemiş adeleyi hiç yönlendirmemişin hareketlerin sıralarını yanlış yaptığın gibi göğüs adelesine 6 hareket girmişsin en fazla 5 normali 4 harekettir 6 hareket senin yapıda birine zarardan başka ilave değildir.

Yeni proğramında yanlış ve hatalı. proğram amaca ve mantığa hitap etmeli.

Yeni proğramını değerlendirmeye almak ezbere iş yapmak olur neye göre değerlendireceğimizi bilemeyiz o yüzden en iyisi kendi vucut resimlerim bölümüne bölüm kurallarını okuduktan sonra resim ve hakkında bilgi ver ona göre yardımcı olmaya çalışalım

Konu yoruma ve değerlendirmeye açık olmadığından tarafımdan kilitlenmiştir.
flexor hocam daha once antrenmanım la ilgili bilgi istedigimde bu sekilde bi yazı yazmıstınız resimlerimide ekledim program hakkında yardımcı olurmusunuz
saygilar

Berberini en kısa sürede değiştirmen gerektiği bencede kesin. Çünkü saçının bir bölümünü kesmneyi unutmuş. Atletik ve elverişli bir yapın var ancak biraz daha hacim alman gerek. Hafif diyet demişsin diyete rağmen kasların pek belirgin değil. Birde bunun yanında küçük kas grupları için max 3 hareket, büyük kas grupları içinse bence 4 hareket yapman yeterli olur. Birde çalışma programlarında bir pres birde açış tekniğine dikkat et. Yani üst üste pres girme. Bu senin gelişmeni yavaşlatır. Solanda da çalışmaları gözlemliyorum; arkadaş hem bench press yapıyor hemen arkasından üst press ve dumbell press yapıp sonra yana açış yapıyor. Bu tip hatalar gelişmeyi etkiler. Bu arada beslenmen nasıl ?

Berberini en kısa sürede değiştirmen gerektiği bencede kesin. Çünkü saçının bir bölümünü kesmneyi unutmuş. Atletik ve elverişli bir yapın var ancak biraz daha hacim alman gerek. Hafif diyet demişsin diyete rağmen kasların pek belirgin değil. Birde bunun yanında küçük kas grupları için max 3 hareket, büyük kas grupları içinse bence 4 hareket yapman yeterli olur. Birde çalışma programlarında bir pres birde açış tekniğine dikkat et. Yani üst üste pres girme. Bu senin gelişmeni yavaşlatır. Solanda da çalışmaları gözlemliyorum; arkadaş hem bench press yapıyor hemen arkasından üst press ve dumbell press yapıp sonra yana açış yapıyor. Bu tip hatalar gelişmeyi etkiler. Bu arada beslenmen nasıl ?
luciano cvpların ıcın tesekkur ederim valla kaslarımın belirgin olmaması diyetimin cok hafif olması 2 kg verdim sadece zaten dyete grme amacım bel bolgesiydi 86cm di 81 e dusurdum diyettde genelde protein almadım aç kalmayı yegledim :D biliorum feci kas kaybettrir ama bel bolgemde gozle gorulur ınceldi normalde beslenmem iyi 160 gr protein alıyorum gunluk cabukta acıkan bi yapım var 2 saate 1 acıkırım ama bazen aç kalıyorum dersane oluo veya bi işim cıkıo gunluk 80 gr proteinle geçiştiriom suplement maddi duruma gore genelde kullandım birde seninle bi ara yazısıoduk sana pm atmak için çok ugrastım atamadım hep posta kutusu dolu dedi atamamıstım duh

Back
Yukarı