Kardeşim o şekilde kilo alamazsin gainirlerin çoğu şekerden geliyor sen bol bol yulaf ezmesi yeMerhaba kardeşim sana sormak istediğim bi kaç sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim.
Sen zor kilomu alıyordun.?
Eğer öyleyse nasıl aldın bana söyleyebilir misin? Çünkü bende öyleyim ne yaparsam yapayım bir türlü kilo alamıyorum etrafımda herkesin sıska zayıf çubuk gbi demesinden bıktım spora başladım ve 1. Haftam olucak kilo almak uğruna herşeyi yapıcam bana önerebileceğin ne olur.?
Günlük olarak aldığım kalori miktarı şimdilik 3200-3600 arası bunun 1800 kalorisi gainerden geliyor.
Yaşım 22 boy 1.78 kilo 58 cevaplarsan çok çok sevinirim
Kardeşim şuan bu[DOUBLEPOST=1486770722][/DOUBLEPOST]Dostum merhaba, spora 16 kasımda başladım 24 aralıkta bırakmak zorunda kaldım bir rahatsızlıktan dolayı. 1 hafta önce tekrar başladım.
Ektomorf vücuda sahibim ve senin ilk fotoğrafındaki gibiyim şuan. 1 hafta daha tüm vücut çalıştıktan sonra programı değiştireceğim.
Mümkünse şuan ki vücudunun bir resmini atabilir misin?
Kilo alamıyorum bir türlü. Kendin bir beslenme programı vs. oluşturdun mu?
Yulaf ezmesni rondoda toz haline getiri sürekli ye sabahaldi mercimek yemeği ye yeşil leblebi ezmesi nasıl yapılır araştır onu ye benim sana tavsiyelerin bunlar yani sürekli ye miden bulansin kilo almışsın bak sonra eğer almissan belli bir süre aç kalmadan durmam lazım yani açlık hissini hissetmemen lazimMerhaba kardeşim sana sormak istediğim bi kaç sorum olacak cevaplarsan çok sevinirim.
Sen zor kilomu alıyordun.?
Eğer öyleyse nasıl aldın bana söyleyebilir misin? Çünkü bende öyleyim ne yaparsam yapayım bir türlü kilo alamıyorum etrafımda herkesin sıska zayıf çubuk gbi demesinden bıktım spora başladım ve 1. Haftam olucak kilo almak uğruna herşeyi yapıcam bana önerebileceğin ne olur.?
Günlük olarak aldığım kalori miktarı şimdilik 3200-3600 arası bunun 1800 kalorisi gainerden geliyor.
Yaşım 22 boy 1.78 kilo 58 cevaplarsan çok çok sevinirim