• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 sene maxımum performans

hemen hemen 1 sene oldu boy 1.80 kılo 82

0bee5b6087.jpg

2ae0082df4.jpg

9fe8fc6610.jpg

a609b93a7b.jpg

bb3d1013f0.jpg

f22acc090c.jpg

fa48293941.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
brnce çok iyi bir vucut tebirikler 1 seneye göre mükemmel ötesi peki nasıl oldu bu iş biraz daha bilgi vermelisin yani beslenme , hormon vs.. gibi şeyler hakkında ve kendin hakkında

ben kısaca tahminde bulunayım.daha önce 2 yıl kadar çalışmıştın fakat dahada uzun bir süre ara vermek zorunda kaldın.şimdi ise 1 yıldır kesintisiz olarak devam ediyorsun.kas gelişimi daha önce uzun süre spor yaptığının belirtilerini gosteriyor.şu anki durumun gercekten çok iyi.ben sadece kanatlarda eksıklık saptadım.

1 sene maksimum performans bence = duzenli hardcore antremanlar + saglam supplement destegi + gunde 5-6 saglam ogun + anabolizan ve androjenler....

tahminim dogru mu?? :)

ben kısaca tahminde bulunayım.daha önce 2 yıl kadar çalışmıştın fakat dahada uzun bir süre ara vermek zorunda kaldın.şimdi ise 1 yıldır kesintisiz olarak devam ediyorsun.kas gelişimi daha önce uzun süre spor yaptığının belirtilerini gosteriyor.şu anki durumun gercekten çok iyi.ben sadece kanatlarda eksıklık saptadım.

Daha önce bu başlık altında yazmıştı bunları başlık düzenlendiği için silindi ama okumadığını farzediyorum.

Doğru tahmin ettin aynen 2 yıl yapmış 4 yıl ara vermiş 1 yıldır kesintisiz yapıyormuş. + rep :)

okudugumu sanmıyorum veyron ama 1 yılda oluşacak gibi değil vucut.aynı durum benim içinde soz konusu idi çunki.alt yapının belli bir kıvamda olması şart.buda kısa bir spor geçmişi ile olacak durum değil.başka neler yazdı bilmiyorum ama vucut temizmi değilmi bunuda öğrenmek isterim.bu şekilde azda olsa vucut genetiği hakkındada bilgi sahibi olabilirim.

evet arkadaslar yorumlar icin tesekkurler daha once yazmıstım ama duzenleme dolayısıyla veyron arkadasın dedigi gibi silindi 2000 senesinde 2 sene yaptım sonra 4 sene ara verdim ve şimdide baslayalı hemen hemen 1 sene oldu diyelim maximum performanstan kastım dexter tahminin dogru suplement cok saglam beslenme ve kur.. kurum 14 hafta surdu ve ilk kurumdu 10 hafta deca 200 ml haftada 1 enantat 14 hafta 5 gunde 1.. biteli kurumun yaklasık 1,5 ay oldu yukarıdakı gordugunuz resimler 1. haric son halimdir.. sunu soyleyebılırım cok param gitti ilaclar degil para tutan asıl parayı goturen suplement ve beslenme kur donemınde aynı zamanda suplement kurude yaptım 2 kutu optimum whey 2 kutu amino 3050 2 kutu glutamin bunların hepsini aynı anda kullandım.. kurum bittikten sonra su an kullandıgım yıne optımum whey amıno weider 3050 glutamin ve creatin ethyll ester kullanıyorum hepsini aynı anda yanı suplement kuru yıne.. bu arada beslenme yaklasık 5 aydır bi yarım tavuk bazen tam tavuk yiyorum nefret ettım tavuktan.. ama mecbur bu sporu yapıyosan proteininide alacaksın kıyaslama acısından istersenız size eskı halimi yani body bıraktıgım zamankı bi resmimle bodye basladıgım ve 3 aylık halimin resimlerini gostereyım 1 . resim bodyi bırakmıs halım 2005 senesi sanırım 2. resim ise bodye baslamıs ve 3 aylık halim bu arada 5. ayımda kure basladım... ustteki
ki resimler ise en ustteki harıc kur sonrası resimler yorum yapan herkese tesekkur ederim...

53a9c989c8.jpg

8afc722b41.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bu işte sadece para gerekmiyor disiplinde gerekiyor.. ve sen bunu başarmıssın.. tebrikler.. gelişmen çok iyi 1 sene içerisinde..thums:

güzel vücut tebrkler İnşAllah bir daha bırakmazsın..Karın kaslarını biraz daha çıkarabilirsin ama göğüs kollar bence hoş..

Orantıyı yakalamış bence.Omuz göğüs kombinasyonu çok güzel,biraz orta sırt çalışmasıyla orta sırtı ve rhomboidleri doldurursan ,hafif te kanat çıkarırsan bu vücut okedir bana göre,tebrikler :)

Mide ve sırttaki eksiklikler giderildiğinde daha mükemmel bir vücuda sahip olmuş olacaksın .
Bravo..

yorumlar icin tesekkurler.. kanat eksigim var ona agırlık vermiş durumdayım şuan.. yarısma gibi bi niyetim yok amacım vucudu bu adamınki gibi yapmak istiyorum idolüm kendisi...
7a6d9400b2.jpg

Zaten daha önceden bir aly yapı kurmuşsun ve onun üzerine 1 yılda yaptığın bence takdire şayan...Bu sporda kim ne derse desin öncelik disiplin..Başarılarının devamını bekliyoruz...

çok güzel bir vücut inşa etmişsin kısa süre içinde,gerçekten tebrik ederim,kanat ve sırtın alt kısmı hariç eksiksiz bana göre,yalnız omuz için gerçekten çok ter dökmüşsün galiba,yoksa genetik yapın mı buna sebep?:)

doğru yoldasın terleyenler belli oluyor. yanlız şimdi yeni başlayanlar doping, doping diye tutturacak.

kur yapmamın sebebi zaten alt gogustü.. gogsum cok zayıftı anca bukadar topladım zamanla kanatta gogüsün altıda sırtta duzelecek insallah.. omuzlarım genetik ıyı.. trapezlerde ole trapez hic calısmadım...

Back
Yukarı