• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 sene duzensız calısma

Herkese merhaba 1 senedır calısıyorum ama 2 3 senedır merakım var sadece son 1 senedır cıddıye alıp calısıyorum ama oda duzensız pısmanım ama Artık duzenlı program ıle baslıycam Sımdıden eksımlerımı Soylersenız sevınırım .. Bırde fotograf bıcepslerı cok kucuk gosterıyor normalde okadar ınce degıl :)

Olculer
Sag kol : 34
Sol kol : 34
Omuz : 110
Gogus : 98 bench_O

Eklentiler

• Ondn.jpg
    Ondn.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 507
  • Pzu.jpg
    Pzu.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 525
  • Sırt.jpg
    Sırt.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 501
Umudunuzu kaybetmeyin ancak 1 yıl için nerdeyse 1-2 aylık çalışmayla aynı değerde bir gelişme var denebilcek kadar zayıf normal bir vücut ancak düzgün calısılırsa cok iyi yerelere gelceğinden eminim.

dostum cidden bırakmanı yada farklı bişey yapmanı ıstemem yani yada kendını kandırıyosun bu 1 sene degıl 1 ay bile olamaz bana kalırsa

ben salona gıtmedımkı evde uyguladım calısmayı bunlar zaten Yenı basladım gıbı dusunuyorum yakında gelır yenıler :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:24 ----------

konu nasıl kaldırılır ?

Gerek yok kaldırmana yanlıs anlama biz sadece eksiklerini falan belırtıyoruz.. Eskı halın belkı çok daha kötüydü. evet 1 senelık calısma yok ama spor yapmayan birinden çok daha iyi altyapın var. şimdi düzenlı çalışmaya başla 6 ay sonra değişimi göreceksin :) forumu iyice araştır bilgi edin.. moralını bozma sakın

Boy ve kılo yazar mısın

yok kardesm baska gereksız konularım var onun ıcın :D Zaten pazartesıdnen ıtıbaren programlı basladım Ben herzmaan azımlıyım basarıcam ınsllh kılo vermemde lazım Boy 1.76 Kılo 74

yok kardesm baska gereksız konularım var onun ıcın :D Zaten pazartesıdnen ıtıbaren programlı basladım Ben herzmaan azımlıyım basarıcam ınsllh kılo vermemde lazım Boy 1.76 Kılo 74

kilo vermen lazım değil
- yağ yakman ve yağ yakarkende sağlam bir şekilde kas inşa etmen önemli. normal insanlar için ideal kilo boyundan 10 eksiğidir diye geçer. ama bir v.g ci için durum böyle değildir. boyundan 5-10 hatta 15 bile fazla oran olsa bile güzel gözükecektir, çünkü kas inşa edeceksin yağ değil. kolay gelsin :)

kendı kafana gore yapmıssın anlasılan durumun varsa salona gıtmenı onerırım.belliki kendı kafana gore yaptıkların pek işe yaramamış

Back
Yukarı