1 Haftalık Vucudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar bazılarınıza komik gelebilir ama bana göre 1 hafta geçmesine ragman bir ilerleme var tam 9 gün önce başladım bugün ise programı aldım ve programdaki hareketleri uyguladım

eSkiden sıktığım halde düm düz olan kolumda bir ilerleme görüyorum sizce devamı gelirmi ?

Boy:180
Kilo:61
Kol:28 cm

Eklentiler

• 19092011868.jpg
    19092011868.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 409
Foruma resim eklemeye karar vermeden önce

1 - Foruma eklenen resimler siteden cikartamayiz, yani foruma resminizi eklerseniz bunu edit/veya silemezsiniz. Onun icin eklemeden önce iyi dusunun.

2- Bodyforumtr.com´u bir ay icinde binlerce kisi ziyaret ediyor onun icin - Kür veya baska konularda hassas iseniz yüzünü göstermeyin.

Resimleri eklediginiz an bu iki noktaya "Ok" demis oluyorsunuz.

Sorulariniz var ise Bana veya moderatörlere özel mesaj atabilirsiniz.

Bu tarz fotoraflar eklemek yasak.Ayrıca fotoraf eklemek için henüz çok erken.

Arkadaşım bu sporda azim ve sabır şart. Bukadar şevkle bu işe başlaman çok güzel, ancak daha bir haftada sonra verim beklersen kısa sürede şevkin kırılır. Çünkü yeri gelecek kolunun bir santim kalınlaşması için aylarca beklemen gerekecek. Sana şuanda tek tavsiyem bu işi severek yap, eğer iyi bir vücudun olsun istiyorsan bu sporu günlük yaşamının biyerlerine mutlaka koy.

Bende 1 ay falan olucak çalışıyorum bir gelişme var ancak şu aşamada fotoğraf paylaşmayı biraz abes buluyorum.En az 3 4 ay çalışıp ondan sonra fotoğraf koymak daha mantıkli.10 günlük çalışmanın ilerleme anlamında bir kıstas olarak görülmesi yanlış diye düşünüyorum, saygılarımla.

Öncelikle tabiki benden tecrubelisiniz bilgilisiniz Ne nasıl yapılır nasıl beslenilir biliyorsunuz evet bu spora hevesle başladım ama geçeceğini düşünmüyorum çünki hergün dahada çok isteğim artıyor. Bide Benimki Kilo almaya yönelik olacagı için beslenme önemli dedi hocamız Beslenme İçin önerileriniz nelerdir? Bu arada Yorumlarınızın İyisinden Kötüsüne Kadar hepinize Teşekkür ederim. Bu fotoyu buraya koyabildiysem Zaten bütün yorumlara açığımdır ;) Saygılar...

1 haftalık gelişim diye konu açmışlar :lol:
dalga geçiyorsun heralde 18 yasında 28 kol ne ya :D
ben 16 yasındayım 1 ay 15 gün oldu 32.5 kolum var bana az gelio :D muhaa
hiç gülüceğim yoktu kardeş kusura bakma

1 haftalık gelişim diye konu açmışlar :lol:
dalga geçiyorsun heralde 18 yasında 28 kol ne ya :D
ben 16 yasındayım 1 ay 15 gün oldu 32.5 kolum var bana az gelio :D muhaa
hiç gülüceğim yoktu kardeş kusura bakma

bahomaho ;

evet konu açmak için çok erken olabilir..zaten bunu belirttik...

ancak yaş ile kol ölçüsününü ne ilgisi var ben çözemedim..mesela ; arkadaşım 24 yaşında 28-29 cm kola sahip....bu örnekler çoğaltılabilir...

emin olmadığım hiç bir konuda mesaj yazmadım..bence sizde öyle yapın...

kolay gelsin...

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı