1 aylık ev çalışması yaş 17 kilo 65 boy 1.73

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

emx91

Üye
merhaba yaklaşık 1 aydır evde çalışıyorum kendımce . Sadece şınaw ve mekik desem yalan olmaz.
vede belli bi prograım yok 1 gün çalışıyor 2 gün alışmıyorum tam tersi luyor. ama buna ramen vücudumun cok iyiye doğru gittiğine eminim. 17 yaş 65 kilodayım.boy 1.73cm
Amacım çok kaslı bir vucut yapmak değil güzel görünen bir vucuta sahip olmak , yorumlarınızı bu na göre bekliyorum :)
kol:33 cm
kalanlarını ölçmek nasıp olmadı
klkl.jpg

Son düzenleme:
Çok kaslı bir vücut istemediğini belirtmişsin amacın güzel bir vücut elde etmekse yaptıklarının yanında koşmanıda tavsiye ederim.Gördüğüm kadarı ile göğüs ve karın bölgende yağlanma var. Çalışmalarına bu şekilde devam edeceksen yaptığın çalışmalarda belirli aralıklarla değişikliğe gitmeni tavsiye ederim.Çünkü vücut bir program veya çalışma düzenine alıştığı zaman çalışmadan alınan verim ve gelişim azalmaktadır. Forumda yağ yakımı ve evde çalışma ile ilgili birçok kaynak bulabilirsin.Çalışmalarında başarılar.

Çok kaslı bir vücut istemediğini belirtmişsin amacın güzel bir vücut elde etmekse yaptıklarının yanında koşmanıda tavsiye ederim.Gördüğüm kadarı ile göğüs ve karın bölgende yağlanma var. Çalışmalarına bu şekilde devam edeceksen yaptığın çalışmalarda belirli aralıklarla değişikliğe gitmeni tavsiye ederim.Çünkü vücut bir program veya çalışma düzenine alıştığı zaman çalışmadan alınan verim ve gelişim azalmaktadır. Forumda yağ yakımı ve evde çalışma ile ilgili birçok kaynak bulabilirsin.Çalışmalarında başarılar.

evet azda olsa yağlanma sorunum var bu resimler 2 hafta onceki resimlerim 2 haftada karın bölgem baya bi değişti kaslar daha belirgin ve yağ oranı dahada azaldı bel gölgesinde. maximum 1 ay sonra 0 yağ olabilir:)
tekrar düzenleyip koyarım resimleri 1 ay sonra.

bu kadar az sure icersinde fazla bir gelisme bekleme, hayal kirikligina ugrayabilirsin

genel olarak duzgun bir fizige sahipsin basarilar

memoyil ilk mesajını keşke böyle gereksiz kullanmasaydın..
emx91 zaten 1aylık ev çalışması demiş ve muhtemelen sınav çekiyordur çekmiyorsa bile 1.ayında daha ...

arkadaslar ucretsiz servera yukledigim icin ilk ayin resimleri silinmis. 2. aydayım. yenisini avatara koydum normal koyacaktim ama boyutlandiriken paintte orjinalinin ustune kaydetmisin 150 X 130 pixel civari oldu yani avatar boyutunda.
o yuzden avatara yukledim
yaklasik 6 - 7 aya kadar daha fazla kilo alip salona yazilmayi dusunuyorum

su an 72 kilo boy 1:74 vucudu genel olarak yapilandirdim:) ama salona ciliz gitmeyi istemiyorum
biraz kilolu baslarsam daha iyi kas yaparim ve estetik bir goruntu alir.

resimlerin silinmiş evet..imageshack.us gibi bir siteye tekrar upload edebilirsin..zira resimsiz bu başlığın anlamı kalmayacak ve kilitlenecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı