1 Aydaki gelişim 17 yaşındayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zyzz12

Üye
1 ay önceki ölçülerim
Kollar :31

Omuz: 108

Göğüs: 97

Şimdiki ölçülerim
Kollar : 39

Omuz 129

Göğüs : 109

Yurtdışından bir akraba geldi ve sadece bir programla benı 1 ayda buralara kadar getırdı gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisine ve 1 aylık olmama rağmen senı şampiyonluğa sokucam dedi ve solaryuma girdim ben bir ectoyum ve 1 ayda bu kadar ölçülerimin artması muazzam bşey arkara şahsen jeff seidi eğiten kişidir

Eklentiler

• Snapshot_20131005_4.JPG
    Snapshot_20131005_4.JPG
    40,8 KB · Görüntüleme: 471
  • ded.jpg
    ded.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 433
programı yazarsanız bizde faydalanırız nedersınız?1 ayda ne yaptınız ne yapmadınız? gercekten bır ay için inanılmaz..tebrikler

İnanıp inanmamanız sizin elinizde ama bence kıskanmak yerıne hırs yapabilrisin. Programımı yazmam için ilk önce akrabama danışmam gerekıyor çunku dunyaca ünlü sporcularla aynı programı yazdı bana yarın ilk işim programı yayınlamalımıyım bunu öğrenmek .

Hocam inanılmaz derken inanmıyorum anlamında değil yani.yanlış anlamışsın...Çok iyi bağabında demek istedim.Kıskanma falan zaten olmaz ,hırs hiç olmaz..sadece tebrik olur okadar.

Hocam inanılmaz derken inanmıyorum anlamında değil yani.yanlış anlamışsın...Çok iyi bağabında demek istedim.Kıskanma falan zaten olmaz ,hırs hiç olmaz..sadece tebrik olur okadar.
Size dememiştim zaten kardeşim Tekrardan çok teşekkürler.[DOUBLEPOST=1384048351][/DOUBLEPOST]
1 ay sonra kollar 55 cm, 2 ay sonra da mr. olympia zaten :D :D
Çekemiyen anten taksın[DOUBLEPOST=1384048422][/DOUBLEPOST]
beyler sizi yiyo inanıyonuzmu sizde
Tesüf ederim

Beyler bende 1 ayda koldan 10 cm aldım 37'den 47 oldu programımı şuan yazamam akrabam kızıyor :D :D :D

arkadaş saçmalamış bu işin içinde olanlar az çok bilir bir ayda 31den kol 39a çıkıcak he ? biri soğuk ölçü biri sıcak ölcü olursa anca :) oda zor ama.

Arkadaşım gelmişsin burada senin egonu tatmin etmemizi bekliyorsun ama ben şahsen yalan söyleyemem. Bir de çocuk çocuk ''çekemiyen anten taksın,kıskanmak yere hırs yapın '' gibi laflar ediyorsun :D Forumu biraz incelediysen ''Ektomorf olmanın yarattığı acı,Kilo alamıyorum,Ektomorfum gelişemiyorum '' gibi populer başlıklar var. Ektomorfum demişssin ve 1 ayda 8 cm kol geliştirdim diyorsun :D Dünya üzerinde bunu yapabilecek ektomorf vucudu yok be zaten :D :D Birde inanan arkadaşlara söylüyorum ; 1ayda maksimum 8 kez triceps, 8 kez biceps idmanı yapılır sizce böylece 1 ayda ne kadar gelişim olur ? Hiç mi salona gitmediniz, dumbbell curl yapmadınız :) Biraz kullanalım şu aklımızı lütfen ama :D

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiştir.
- Hakkınızda eksik bilgi verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekib

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı