Selam arkadaşlar yaşım : 20 , boyum :177cm , kilom : 102 . Yaklaşık 2 aydır bugun yarın başlıcam dedim bugune kadar geldım artık dur dedım , 2 program yapıyorum en fazla 3. günü güçten kesılıyorum bıseler oluyor neticede bozuyorum programı ama bu sefer kararlıyım . Arkadaşlar 20 kilo gibi fazlam var ama şuan için 10 kilo versem bana baya bir yararı olacak ama malesef kafamda ne bir diyet programı ne de bir çalışma programı var . Evde koşu bandımız var (nabız ölçme ozellıgı yok) , ek olarak dambıl var 1 tane bana nasıl bir program onerebılırsınız , 1 cümle dahi tavsiye de bulunmanız çok iyi olur . Normalde 90 kilo iken vücudum çok fit duruyordu yani antrenmanlar felan yapıyordum kendi çapımda iri ama şekilli duruyordum şimdi bi baktımda baya yağlanmışım hem sağlık hem goruntu acısından kötü bir durum . Şuan fazla param olmadığı için yağ yakıcı gibi şeyler alamam malesef ama 20 30 tl gibi bişeyse alırım yararı da varsa .
Beyler koşu bandına ek olarak bisikletimde var bunları goz onunde tutarak bu aletler ile nasıl bir yağ yakımı ve beslenme programı yapabılırım . Lütfen tavsiyelerinizi eksik etmeyin.
Not: Arkadaşlar genellikle ilk gün çok iyi performansım oluyor ama 2. gün baya bir yorgun oluyorum , bunun için de ne yapabilirim cevaplarsanız teşekkürler.
Beyler koşu bandına ek olarak bisikletimde var bunları goz onunde tutarak bu aletler ile nasıl bir yağ yakımı ve beslenme programı yapabılırım . Lütfen tavsiyelerinizi eksik etmeyin.
Not: Arkadaşlar genellikle ilk gün çok iyi performansım oluyor ama 2. gün baya bir yorgun oluyorum , bunun için de ne yapabilirim cevaplarsanız teşekkürler.