Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 7-8ay once 130 kiloydum ve 45 günde 30 kilo vererek 100 e düştüm.Kilomu korudum, Sonra 1 ayda daha uyguladım 15 kilo verdim.ve 85 oldum.Daha sonra l-carnitine kullandım spor yaptım 80 e düştüm.Sonra 17 gün sakatlık geçirdim futbol da ve 8 kilo alıp 88 oldum.Ve 1 ay once yaptığım bir isveç diyeti ile 80 e düştüm.Şimdi spor felan 74 üm.Boyumda 1.73 kılo olmaması gerekmiyormu? ama var neyazıkkı...
Neyse şimdi egzersiz programma eklediğim yeni beslenme programım ile 1 ay sonra kaslı bir vücuda sahip olacağım.Sizde bana katılabilirsiniz... 1 sora görüşürüz.
Sabah kahvaltısı: 4 yumurta beyazı, 1 dilim kepek ekmek, yulaf ezmesi, veya bunların yerine ton balıklı yumurta beyazı ile birlikte omlet.
Arada: limonlu dondurma (yag yok, seker yok)
Öğlen: Limonlu bol yeşillikli yağsız ton balığı.
Arada: Limonlu dondurma (yag yok, seker yok)
Akşam: Haşlanmış acılı salatalı Tavuk göğsü.
Egzersiz programım:
Pazartesi: Akşam Omuz kası çalışıyorum, süper set olarak.Ve mekik çekiyorum.
Salı Günü: Futbol Antrenmanım var akşamları.Eve gelincede 2 set mekik çekiyorum.
Çarşamba: Dinleniyorum, genellikle bisiklet sürerim.
Perşembe: Futbol Antrenmanı ve hemen sonrası; Göğüs ve Triceps çalışıyorum.
Cuma: Biceps
Cumartesi: Sabah lig maçımız oluyor akşam ise Sırt kası ve bacak kası çalışıyorum..
Pazar: Dinleniyorum.
Şimdiki fotoğrafıma bakınca kaslı biryer göremeyeceksiniz ancak göğüs kaslarım triceps kaslarım aslıdna çok fazla.Sadece vucudumdakı az yağı atıp kaslarrımı belirgin hale getırmek tek hedefım.
1 ay sonra görüşürüz....
1 ay onceki halim (80 kilo) :
Şimdiki halim (74 kilo) :
1 ay sonraki halim ise 1 ayın sonucna eklenecek....
Neyse şimdi egzersiz programma eklediğim yeni beslenme programım ile 1 ay sonra kaslı bir vücuda sahip olacağım.Sizde bana katılabilirsiniz... 1 sora görüşürüz.
Sabah kahvaltısı: 4 yumurta beyazı, 1 dilim kepek ekmek, yulaf ezmesi, veya bunların yerine ton balıklı yumurta beyazı ile birlikte omlet.
Arada: limonlu dondurma (yag yok, seker yok)
Öğlen: Limonlu bol yeşillikli yağsız ton balığı.
Arada: Limonlu dondurma (yag yok, seker yok)
Akşam: Haşlanmış acılı salatalı Tavuk göğsü.
Egzersiz programım:
Pazartesi: Akşam Omuz kası çalışıyorum, süper set olarak.Ve mekik çekiyorum.
Salı Günü: Futbol Antrenmanım var akşamları.Eve gelincede 2 set mekik çekiyorum.
Çarşamba: Dinleniyorum, genellikle bisiklet sürerim.
Perşembe: Futbol Antrenmanı ve hemen sonrası; Göğüs ve Triceps çalışıyorum.
Cuma: Biceps
Cumartesi: Sabah lig maçımız oluyor akşam ise Sırt kası ve bacak kası çalışıyorum..
Pazar: Dinleniyorum.
Şimdiki fotoğrafıma bakınca kaslı biryer göremeyeceksiniz ancak göğüs kaslarım triceps kaslarım aslıdna çok fazla.Sadece vucudumdakı az yağı atıp kaslarrımı belirgin hale getırmek tek hedefım.

1 ay onceki halim (80 kilo) :

Şimdiki halim (74 kilo) :

1 ay sonraki halim ise 1 ayın sonucna eklenecek....