1.87 boy 79 kilo 1.5 ay oldu yorum ve öneri bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

flassy

Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır bu sporu yapıyorum.Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum motivasyon açısından çok yararlı oluyor.1.5 ay az bir süre değişim için bunun farkındayım.En azından neyi yanlış ya da eksik yaptığımı söylerseniz memnun olurum.
Başlıktada belirttiğim gibi boy 187 kilo 79
Ölçülerim ve resimlerim şu şekilde:
Kol Sağ:35 Sol:34
Göğüs:99-100
Omuz:124
Bel 1: 74
Bel 2:84

Eklentiler

• Snapshot_20111120_3.JPG
    Snapshot_20111120_3.JPG
    31,4 KB · Görüntüleme: 661
  • Snapshot_20111120_22.JPG
    Snapshot_20111120_22.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 606
  • Snapshot_20111120_25.JPG
    Snapshot_20111120_25.JPG
    37,5 KB · Görüntüleme: 546
  • Snapshot_20111120_26.JPG
    Snapshot_20111120_26.JPG
    33,9 KB · Görüntüleme: 534
Omuzlar geniş gogus kafesin guzel adonisler 1,5 aylık ama belirgin mide yagsız deri ince . Beslenmene dikkat edip antremanlarını adam akıllı yaparsan cok iyi olacagın kesin . Kolay gelsin

Teşekkür ederim demirgan.
Kanat için bir çok hareket yapıyorum fakat etkisini hiç göremedim.kanat için önerebileceğin hareket varsa memnun olurum.

şuanda kanat için kol için ayrı ayrı çalışma sakın henüz yeni başlamışken böyle yapmak doğru değil anatomini bozma şeklin güzel programda yazanı uygula belli bir yere geldikten sonra eksik gördüğün yerleri extra çalışırsın.

şuanda kanat için kol için ayrı ayrı çalışma sakın henüz yeni başlamışken böyle yapmak doğru değil anatomini bozma şeklin güzel programda yazanı uygula belli bir yere geldikten sonra eksik gördüğün yerleri extra çalışırsın.
Teşekkür ederim Raito.Söylediklerini dikkate alcağım.

ölçüleri hocan aldıysa bir daha ölçmeni tavsiye ederim. sağlıklı yorum yapamam, resimlerle hiç uyuşmuyor ölçüler. ama resimlerden yapabileceğim genel kanı, sırt ve kanatları genişletmen gerektiği:) iyi çalışmalar

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.
- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı