1.5 aylik degisim 14 yaa

5 aydır yapıyorum fakat bilinçsiz şekildeydi son 1.5 aydır bilincli şekilde yapmaya başladım yaş 14 boy 1.77 kilo 67 yağ oranı ve ölçüleri bilmiyorum bide yüz değilde vucutta sivilceler var yardım ederseniz sevinirim

Son resim 1.5 ay oncesi

IMG_20170721_131110.jpg
Screenshot_2017-07-21-10-04-15.png
IMG_20170721_100210_234.jpg
Screenshot_2017-07-23-21-50-20.png

14 yaşında formun güzel sivilce problemin için vücut temizliğine çok dikkat etmen gerekiyor gıda tüketimine dikkat etmen gerekir sivilce oluşumunu tetikleyen gıdalar örneğin;patates kızartması,beyaz ekmek,pirinç,şeker,işlenmiş katkı maddesi içeren renkli meyve suları,kraker,mısır cipsi ve gevreği,kuruyemiş özellikle de çekirdek,yağlı kızartmalar,çikolata gibi kalori değeri yüksek gıdalar sivilceyi arttırabiliyor.Ayrıca tekrar hatırlatmak isterim yağ değeri yüksek zararlı gıdaları vücut geliştiren sporcuların ne kadar az tüketirse o kadar iyidir .

Çok başarılısın dostum, başarılarının devamını dilerim, şu kilo olayini nasil çözdün ya bi ben çözemedim alamıyorum kilo falan :D

Helal olsun süper vücut, yaşın 14 genetiğin güzel önündeki 6-7 sene gh ve testo hormonlarının tavan yaptığı bi dönem, canını sıkmayacak şekilde antrenman yapmaya çalış eğlenerek yapmaya çalış, bence bir iki sene daha çok ayrıntılı kalori saymana gerek yok, nasıl besleniyorsan devam et bence çünkü ne yapıyorsan işe yaramış gözüküyor. Sadece sıkılmamaya özen göster sıkılsan bile haftada 3 defa gidip antrenman yap, çalışmadığın bölge olmasın tüm bölgelerini çalıştır bacakları es geçme. Eğer sıkılmadan bunu yaparsan 20li yaşlarda o youtube videolarını izlediğin çoğu kişiden iyi bir vücudun olacak ve en önemlisi bunu uzun zamanda yaptığın için vücudun o haline uyum sağlamış olacak bu kasları koruman çok daha kolay olacak.

Eki Görüntüle 46867
Helal olsun süper vücut, yaşın 14 genetiğin güzel önündeki 6-7 sene gh ve testo hormonlarının tavan yaptığı bi dönem, canını sıkmayacak şekilde antrenman yapmaya çalış eğlenerek yapmaya çalış, bence bir iki sene daha çok ayrıntılı kalori saymana gerek yok, nasıl besleniyorsan devam et bence çünkü ne yapıyorsan işe yaramış gözüküyor. Sadece sıkılmamaya özen göster sıkılsan bile haftada 3 defa gidip antrenman yap, çalışmadığın bölge olmasın tüm bölgelerini çalıştır bacakları es geçme. Eğer sıkılmadan bunu yaparsan 20li yaşlarda o youtube videolarını izlediğin çoğu kişiden iyi bir vücudun olacak ve en önemlisi bunu uzun zamanda yaptığın için vücudun o haline uyum sağlamış olacak bu kasları koruman çok daha kolay olacak.
Öncelikle çok teşekkür ederim son 2 haftadır full bodye yapıyorum ve verim inanılmaz artı zaten benden büyük birlik başlamayan abiler var onlarla evleniyoruz sınav yarışı falan yapıyoruz ezmiyorlar beni hedefim senin dediğin gibi bu sporu devamlittirma

Back
Yukarı