merterdem7
Üye
Evet Arkadaşlar Başlıktanda Belirtiğim Gibi Sıkı Bir Çalışma Disiplin Ve İyi Bir Beslenme İle Bu Mümkünmü Düşüncelerinizi Merak Ediyorum 

öncelikle nasıl bir geliştirmekten bahsediyorsun
sıkı çalışma diyorsun ama birden sıkı çalışmaya başlaman demek 2 hafta kas ağrılarıyla gezmen anlamına geliyo kaldı 1 ay bu 1 ayda ancak gerçekten çalışmaya başlayabilecek düzeye gelebilirsin eğer hiç vücut geliştirmediysen onun dışında ben zaten vücut geliştirdim ama kasları aktifleştirmek istiyorum diyosan bu süre yeter de artar bile ama dedğim gibi ilk defa başlıyacak birisi 1.5 ayda vücut geliştiremez. vücudu gelişir ancak kasları belli olmaya yeni yeni başlar en fazla oda kilosuna göre değşir tabi
bu is ömürünü adayacaksin ne 1,5 ayi. 1,5 ayda fazla birsey bekleme
sıkı çalışmayla ve iyi beslenmeyle yapabilirsin ancak 1.5 ayda fazla bise bekleme derim yinede maçta şu ankinden daha iyi performans sergileyeceğinden eminim dinlenmeyi unutma![]()
öncelikle evde çalıştığın ağırlık kaç kiloydu acaba ? hayır kasları sakatlama riskin varda bunun olmasını istemeyiz
hmm tekrar sayın kaç çünkü 5 kg vücut geliştirmek için bayağı az imkanın varsa onu en azından 10 kiloya çıkar ya da zorlanırım diyosan 75 kiloda olabilir 15 tekrar 4-5 set yap ve son sette yapabildiğin kadar fazla yap aklıma gelen en iyi yöntem bu...