şu videodaki GYM bakın süper aletler var yok yok :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gakkos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gakkos

Üye
Sly Stallone nin çalıştığı salon galiba süper ya izleyin bakalım.thums:
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=8ePMb16DBpA[/YOUTUBE]

Salon çok iyi. Onrda 1 ay çalışmak acayip tecrübe olur sporcu için. Salona gelenleri düşümek bile istemiyorum.Tek kelime ile mükemmel .

Tr de iki ağırlık 3 makine tamam oldu salon :( çok kötü şartlardayız bence...

sana bu konuda katılıyorum.ilerde salon kurmak ısteyenler icin soyluyorum.salonu yapıcaksanız butun aletlerden cesıtı fazla agırlıgı bol olan salon acamayacak durumunuz yoksa acmayın.acındırıyorsunuz sporun zıhnıyetını baska bısey yapmıyorsunuz.

iyi hoş güzel ama bana kalırsa bu kadar alet edavat gereksiz,görüyorum dergilerde her yeni hareket için bi alet tasarlamış artık işin başka boyutlarında tavsiyelerini normal bi salonda gerçekleştirmek imkansız

iyi hoş güzel ama bana kalırsa bu kadar alet edavat gereksiz,görüyorum dergilerde her yeni hareket için bi alet tasarlamış artık işin başka boyutlarında tavsiyelerini normal bi salonda gerçekleştirmek imkansız
gereksiz diyorsun ve yeni hareket için bi alet tasarlamış artık işin başka boyutlarında tavsiyelerini normal bi salonda gerçekleştirmek imkansız burada bence bir çelişki var. gereksiz dediğin halde ihtiyacın var gibime geldi. thums:

Back
Yukarı