şınav mı yoksa dumble mi tercih etmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar 7-8 aydır aktif olarak günlük en az 40*5 şınav çekmekteyim
40*5=200 ön kol ve birazcıkda göğüs çalışmaktayım. ve gayet iyi sonuçlar aldım. ve şimdi 10 kg'lik dumble aldım. bununlada 25*10 çalışıyorum ve omuzlarıma iyi bir yük bindiğini hissediyorum acaba diyorumki şınavı bırakıp dumble'a mı ağırlık versem yoksa aynı programımla devam mı devam etsem. fikrilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
şimdiden cevaplar için sağolun
(amacım hoş bir görüntü elde etmek için omuzu genişletmek ve kollara hacim kazandırmak)
boy:1,78
kilo:90

sınav vücuttaki çogu bölgeyi çalıştırdıgı için önerilebilir ama sen sadece omuz yapıcam diyosan o zaman işler değişir işte

sınav vücuttaki çogu bölgeyi çalıştırdıgı için önerilebilir ama sen sadece omuz yapıcam diyosan o zaman işler değişir işte
istediğim şey üçgen bir vücut ki anatomik yapım ilede kaslanmaya çok uygun bi vücudum var şınav biraz zor geliyo hergün hergün sanki sıkıldım artık tavsiyeniz yapmam şınava devam yönünde mi yoksa tamam mı?

sınav o kadar kapsamlı bir harekettirki yani 10 tane çeşidi rahat vardır şöyle bakıldıgında .. sizin nasıl sınav çektiğinizede baglı tam bilgi verebilirseniz yardımcı olabilirim ama tabikide benim tavsiyem hepsini bir yapabilmek o zaman daha çok verim alırsınız . sınavı antreman öncesi ısınmak içinde çekebilirsiniz antremandan sonrasıda gücünüz varsa çekebilirsiniz ..

sınavın agırlık bölgeleri triceps,sırt-kanat,kasılmadan dolayı karın, azda olsa biceps ve omuz diye biliyorum .

Vucudun artık şınavlara alısmıstır .. sırtına agırlık koyarak calısmayı deneyebılırsın.. vaktın varsa spor salonuna yazılabılırsın .. dumbell calısma teknıklerını arastırıp onları da duzenlı olarak uygulayabılırsın

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı