şınav çekmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zarar wermez hergün sabah ları veya gun ortasında cekebılırsın ama gelısmek ıcın yapıyosan mesela ben sabah ları 15 kg cantayla 3 set 20 yapıyorum 2 gün yapıyorum 1 gün dinleniyorum vucut agırlıgınla yapıyosan sadece sabah akşam cekebılırsın

eger salonda calisiyorsan sinava gerek yok :) sadece evde temel hareketlerle calisiyorsan tabi yarari olur ne zarari olacakki :)

Evde çalışıyorum ama programlı çalışıyorum örneğin bugun, şınav 3x10, hummer curl 3x10, dumbell curl 3x10, düz bilek 3x12 , dumbell fly 3x10 yaptım...3gün çalışıyorum evde

güzel.. dumbellarin var demekki, ozaman programina gögüs icin dumbell presside ekleyebilirsin... dumbellarla omuz ve tricep calisiyormusun ?

evet tabi...Çarşamba günü arka kol ve omuz var.. cumada sırt var...Şuan maalesef ekonomik durumum uygun olmadığı için evde idare ediyorum...Ahh eskiden 140liralık karbonhidrat tozları alıp spor salonuna giderdim =) neyse zaten öss var ozamana kadar evde devam

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

arama kelimesi : Şınav
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı