Şişmeden kas yapmak düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar spora başlayalı yaklaşık 2,5 hafta oldu. Amacım inçelerek kas yapmak istiyorum. Göğüs bölgemin kalın olduğunu düşünüyorum ve yağ sorunumda var. Hocam programımı Göğüs hareketlerini 3 x 15 olarak yazdı. Ve yapabileceğim kadar ağır kilo ile yapmamı söledi. Ama ben 3 x 25 yapıorm hafif kilo ile yapıorm. Hocamın dediği gibi yapsam şişermiyim yoksa kendi yaptığım şekilde devam mı edeyim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden tşk ederim

1-şimdi konu kitlenecektir.
2-Daha 2.5 haftadasın nereye şişiyorsun
3-Hocan sende hiç potansiyel görmemiş,adaptasyon ağ babasını yapıyorsun çünkü.
4-Bol bol forumu oku bişiler mutlaka öğrenicen

hogan arkadaşıma katılıyorum gayet dogru bir tespit yapmıs yeni baslayıpta hocanın dediğine uymamak ne iş anlamadım , 2.5 haftayı gec sen düzenli 3 sene yap ta sonra şişmek istemiyorum de...

Merhabalar spora başlayalı yaklaşık 2,5 hafta oldu. Amacım inçelerek kas yapmak istiyorum. Göğüs bölgemin kalın olduğunu düşünüyorum ve yağ sorunumda var. Hocam programımı Göğüs hareketlerini 3 x 15 olarak yazdı. Ve yapabileceğim kadar ağır kilo ile yapmamı söledi. Ama ben 3 x 25 yapıorm hafif kilo ile yapıorm. Hocamın dediği gibi yapsam şişermiyim yoksa kendi yaptığım şekilde devam mı edeyim. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden tşk ederim

Selamlar,

Arkadasların da soyledigi gibi bu konu kilitlenecek, zira konu hakkında aynı sorular defalarca soruldu.

Sana tavsiyem, sandalyene rahatca oturup, hic usenmeden forumu okumaya basla. Bu spora yeni baslayan birinin kafasındaki tum soruların cevabını bulacaksın.

Kolay gele...

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
- Kaynak belirtilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı