Şeker tiryakisiyim ...yardım edin

undencem

Üye
Her akşam gofretler , kolalar , gazozlar , tatlılar. Boğazım hiç durmuyor. Eskiden bisiklet sporu yapardım.Kilo almazdım. Dizim sakatlanınca 90'u vurdum. Boy 170cm yaş 42; zayıflamayı geçtim. Beslenmeye düzene koymam lazım. Oruç tuttum kilo aldım :).

Bana akıl verin lütfen

Ben de çok severim ama şunu farkettim. Bu tarz şekerleri özellikle ana yemekte istediklerimi yemezsem alma ihtiyacı duyuyorum. Bol tavuk göğsü, salata, ayrandan sonra oluşmuyor ama eğer ana yemek proteinli değilse, ana yemeği beğenmemişsem sonra bol bol şekerli şeyler istiyorum. Sana da tavsiye ederim, bir bak düzelme oluyor mu diye.

Ben de çok severim ama şunu farkettim. Bu tarz şekerleri özellikle ana yemekte istediklerimi yemezsem alma ihtiyacı duyuyorum. Bol tavuk göğsü, salata, ayrandan sonra oluşmuyor ama eğer ana yemek proteinli değilse, ana yemeği beğenmemişsem sonra bol bol şekerli şeyler istiyorum. Sana da tavsiye ederim, bir bak düzelme oluyor mu diye.
Doğru dürüst beslenemiyorum. İş hayatının stresi ; akşam eve gel dokuzda yemek ye. Ne olacak ? Yavaş yavaş yok oluyorum. Toparlanmam için beslenme şeklini değiştirmem lazım ilk başta

Toparlanman için tembelliği bırakman lazım ilk önce. Öyle 9 da gelip yiyorum yok. 9 da gel yemeğini ye, sonraki günün yemeğini hazırla, al yanında ise götür. O zaman değişir birseyler. Ha deme ki zaten yorgunum. Benim tempomu anlatsam tövbe dersin. O yüzden mazeret bulma çalış.

hocam bunu sana zamanında bir çaya 4 kaşık şeker atıp şimdi şekersiz kullanan birisi olarak söylüyorum. Sadece istemene bağlı ben bırakacağım de çok basit sadece uygulamada sıkıntı ben istemiyorum de bitecektir.

Back
Yukarı