Şehit Haberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
Bu sabah spor a 7 de gittim kartımı unuttum için ev e geldim ve spor yapamadım. Televizyonda 7 şehit 15 yaralı diye haber geçiyodu çok üzüldüm :( Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Artık bıktık şehit haberinden daha ne zaman a kadar sürecekbu kafa_ Elin dağdaki köylüsünü öldüremiyorlarmı.

Şuan Atatürk yaşasaydı hakkaride 1 tane karınca yaşamazdı.

Keşke F..... burada olsaydı lafını söyleyen bakana bende diyorumki

keşke ATATÜRK burda olsaydı da halimizi görseydi

Bu konu belkide hiçbir şeyi değiştirmeyecek ama artık insanların gözlerini açmasını istiyorum.

Bu konuda vermek istediğim mesajı umarım anlamışsınızdır. Mümkün olduğunca üstü kapalı konuştum

Son düzenleme:
Ben de cok uzuldum... Ama siyaset ve politika boyle bir sey.

edit : 8 Şehit olmuş kimbilir daha kaç olacak umarım daha fazla ölen olmaz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:12 ----------

Ben de cok uzuldum... Ama siyaset ve politika boyle bir sey.

Mümkün olduğunca siyaseti karıştırmayalaım :)

Son düzenleme:
Mümkün olduğunca siyaseti karıştırmayalaım

O yuzden zaten kisa yazdim... Yoksa destan yazarim buraya...

11de spora gıdecektım ama uyandıgımda gordugum haber sonrası butun enerjım,ıstegım gıttı.bu konuda soylenecek o kdr cok sey var kı... bırde kallesler sılah bırakırsa onu bunu yaparlarsa ev hapsını fln dusunebılırz dıyorlar.yazıktır gunahtır bu sehıtlere,aılelerıne,vatana..

Moralim zaten pek normal sayılmaz bu aralar bu haberıde gorunce cok fena oldum.Nereye kadar gıdecek boyle sonu ne olacak anlam veremıyorum cogu seyın degısmesı gerekıyor artık gec bıle kalındı.Sehıtlerımıze Allah'tan rahmet dılıyorum

şehit haberi üzerinden mesaj verme kaygısı yerine ailelerine sabır, şehitlerize Allahtan rahmet dilemek lazım gelir..Ateş düştüğü yeri yakar..halkımız tabiki uyanık olmalı, her bir can , her bir insan özeldir şeklinde yaklaşmalı..her bir şehit çok önemli olmalı ve şehit haberlerine alışmamalı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı