Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar forumda aradım bu konuda 1 tane sonuç var ondada pek açıklayıcı değil . Elma sirkesi aç karnına biraz zor içiliyor . Şalgam suyuyla karıştırsam bir sorun yaratırmı yada etkili olur mu ?
tok almanda fayda vardır. zira içeriğindeki (hakiki sirke) canlı microorganizma bulundurur ağızdaki bakteri oluşumunu engeller ve besin emilimini kolaylaştırır.
aç alırsanız ozmoreseptörlerinizi tetikler ve daha çok açıkmaya sebebiyet verir. tok alırsa dünyanın en faydalı besinlerindendir.
sabahları aç karnına 1 yemek kaşıgı yarım çay bardağı ılık suya katıp içiyorum.15 kilo kadar fazlam var . Araştırdığıma göre elma sirkesi kilo vermeye yardımcı oluyormus .
evet su an bende kullanıyorum ve daha pratik bir yolunu buldum.. 1.5 litre pet şişeye 12 yemek kaşığı elma sirkesi 1-2 kaşık bal ve su.. her sabah aç karına ve akşam yemekten sonra içiyorum 1 hafta oldu 1 kilo verdim fena sayılmaz bence