Şalgam Suyu elma sirkesi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Askin35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar forumda aradım bu konuda 1 tane sonuç var ondada pek açıklayıcı değil . Elma sirkesi aç karnına biraz zor içiliyor . Şalgam suyuyla karıştırsam bir sorun yaratırmı yada etkili olur mu ?

tok almanda fayda vardır. zira içeriğindeki (hakiki sirke) canlı microorganizma bulundurur ağızdaki bakteri oluşumunu engeller ve besin emilimini kolaylaştırır.

aç alırsanız ozmoreseptörlerinizi tetikler ve daha çok açıkmaya sebebiyet verir. tok alırsa dünyanın en faydalı besinlerindendir.

Aç karnına elma sirkesi yağ yakmaya yardımcı olur diye forum da okumuştum . Tok karnına etkili olacaksa neden olmasın :)

konuyu acarmısınız bılmeyenler ıcın bende bılmıyorum elma sırkesı kasıklamı ıcıyorsunuz ne ıcın ıcıyorsunuz gunde kac kere lütfen.

sabahları aç karnına 1 yemek kaşıgı yarım çay bardağı ılık suya katıp içiyorum.15 kilo kadar fazlam var . Araştırdığıma göre elma sirkesi kilo vermeye yardımcı oluyormus .

evet su an bende kullanıyorum ve daha pratik bir yolunu buldum.. 1.5 litre pet şişeye 12 yemek kaşığı elma sirkesi 1-2 kaşık bal ve su.. her sabah aç karına ve akşam yemekten sonra içiyorum 1 hafta oldu 1 kilo verdim fena sayılmaz bence :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/elma-sirkesi-t9186.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı