Şınav Çekmek bicepsi eritirmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

merdo20

Üye
Evet arkadaşlar bi kaç yerden duymuştum ama inanmadım bodyde omuz göğüs geliştirdim günlük düzenli olarak şınav çektim ama pazu bi türlü gelişemedi bunun sebebi olarakta şınav olabilirmi ?

Yanlış yapmışsındır ön kol idmanlarını şınav eritirmi bicepsi olur mu öyle saçma şey.ki bu spora nasıl başladığını yada ne kadar bilgin olduğunu az çok tahmin ediyorum en iyisi futbol oyna

Şınav çekince biceps çalışmadığı için geri kalmıştır şınavda triceps göğüs ve ön omuz çalışır

kısacası şınav pazu geliştirmez pazu için hareketler sitede mevcut.

Arkadaş bilmediği için soru sormuş , lütfen üsluplara dikkat edelim...

Şınav çekmek biceps i eritmez ..
Kaslar köpük değildir ki zaten erimezler...
Sadece belirli bir süre üzerine baskı uygulanmazsa (çalışılmazsa) hacim keybederler...

Şınav genel olarak göğüs , omuz ve triceps e etki eder, bu kasları geliştirir..
Forumda da mevcut bu anlatılanlar ...
Eğer biceps inin de gelişmesini daha çok istiyorsan şıınavın yanına avuç içlerin sana bakacak şekilde barfiksi ekleyebilirsin...

Arkadaş bilmediği için soru sormuş , lütfen üsluplara dikkat edelim...

Şınav çekmek biceps i eritmez ..
Kaslar köpük değildir ki zaten erimezler...
Sadece belirli bir süre üzerine baskı uygulanmazsa (çalışılmazsa) hacim keybederler...

Şınav genel olarak göğüs , omuz ve triceps e etki eder, bu kasları geliştirir..
Forumda da mevcut bu anlatılanlar ...
Eğer biceps inin de gelişmesini daha çok istiyorsan şıınavın yanına avuç içlerin sana bakacak şekilde barfiksi ekleyebilirsin...

Sağol kardeşim dediğin şekilde barfiksi uyguluyorum ve faydasını göreceğimi düşünüyorum

bu arkadaşımız hep böyle konular açıyor. bu gereksiz konular yüzünden üyeliğide yasaklanmıştı :)

salona gittigini söylüyorsun allah spor salonundakilere sabır versin.

Sağol kardeşim dediğin şekilde barfiksi uyguluyorum ve faydasını göreceğimi düşünüyorum

Kesinlikle faydasını görürsün , son tekrarı yaparken kendini yukarıda tut , asılı kal demirde , bırak kan kollarına hücum etsin şişsin bicepslerin...

Teşekkürler butonunu da kullanmayı unutma ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı