İstanbul da Kaliteli Body Building Salonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan osti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

osti

Üye
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar foruma yeni katıldım herkese iyi günler.
İstanbula yeni taşındım üniversiteyi kazanma vesilesiyle ve body building yapmak istiyorum kafaya koydum düzenli bir şekilde yapmak istiyorum başladıktan 2-3 ay sonra protein tozuda almak falan istiyorum her neyse fazla uzatmayayım.Zeytinburnunda yaşayacağım nispeten buralara yakın sağlam güzel ilgi alakanın olduğu bir spor salonu arıyorum.Yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.

Dipnot:Fiyat sorun değil aylık 200 liraya kadar verebilirim.Tek istediğim kaliteli koçların olduğu ve ilgi alakanın olduğu bir salonda sağlıklı ve doğru düzgün body building yapmak.

Sevgiler
İyi günler.

salon seçmeden önce sen ağırlıkları paslanmış,ter kokan salonda mı çalışmak istiyorsun yoksa yeni tip salonlarda mı bunun kararını vermelisin ve gerçekten sağlam bir şeyler yapmak istiyorsan ben sana eski tarz salonlarda çalışmanı tavsiye ederim.

bahçeli evlerde Oxygen Sports Center var murat gönülün salonu, şişlide mooi var

salon seçmeden önce sen ağırlıkları paslanmış,ter kokan salonda mı çalışmak istiyorsun yoksa yeni tip salonlarda mı bunun kararını vermelisin ve gerçekten sağlam bir şeyler yapmak istiyorsan ben sana eski tarz salonlarda çalışmanı tavsiye ederim.

Hocam ben yeni tip düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:14 ----------

bahçeli evlerde Oxygen Sports Center var murat gönülün salonu, şişlide mooi var
Hoacam peki oxgen sports club da ilgi alaka nasıldır?
Birde fiyatları nasıldır ?

ben buralara gitmedim şahsen oxygen'ide muscle and fitness dergisinde murat gönülü okudum ve iletişime geçtim o söyledi. Buralara gittiğinizde o kişiler size özel olarak hocalık yapar artı olarak para verdiğinizde

Back
Yukarı