İnsanity ve yağ yakımı

Arkadaşlar ben yağ yakmak istiyorum '' BESLENME-İNSANİTY'' ile ilgili bilgiler verirmisinizz ..

İnsanity i bi aya yakın hergün adam gibi yaptım.Adamı öldürmüyor ama süründürüyor :D 1 ayda bile iyi sonuçlar aldım.Ama diyetine çok dikkat ediceksin.Özellikle programdaki hareketleri adamın yaptığı gibi yapmaya özen göster,yarım yapma yani :D

insanity'i kilo verme dönemimde yaptım gerçekten adamın iflahını kurutan fakat bir o kadar da güçlendiren bir program. Tecrübeli arkadaşlar ve hocalarımız daha iyi bilir fakat benim tavsiyem eğer programı sonuna kadar yapıcak azmi kendinde bulamazsan öncelikle kondisyon olarak kendini geliştirmeni öneririm. Buna hiit benzeri çalışmaları tavsiye ederim bana çok faydası olmuştu. Eğer kondisyon olarak yeterliysen insanity gibi ağır bir kardiyo programınıda bitirirsen güzel bir diyet ve supplement kombinasyonuyla istediğin neticelere ulaşırsın. Tanıtım filmindeki gibi six packli kütleli olamazsın belki ama güzel yağ yakarsın. p90x programınada göz atmanı ve ikisinin kombinasyonu olan p90x insanity hybrid programını yapmanı öneririm. Bence çok daha iyi sonuçlar alabilirsin.

Back
Yukarı